Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Plněný hermelín 'pašák' (chuťovky)

Postup přípravy

Hermelín rozkrojíme vodorovně a opatrně vydlabeme vnitřek hermelínu tak, aby stěny měly nejméně 3mm. Vydlabaný hermelín dáme do misky do které přidáme 1 kávovou lžičku feferonkové pasty, 1 kávovou lžičku kečupu, 2stroužky česneku, špetku červené papriky a dle chuti můžeme připepřit.
Vše důkladně rozmělníme a zamícháme tak, aby tam nebyly velké hrudky. Tuto směs vložíme do obou půlek hermelínu a přiklopíme. Hermelíny polejeme olejem, aby neokoral. Necháme alespoň jeden den uležet v lednici. Podáváme s chlebem a kyselou okurkou.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 3 komentářů.

Potřebné suroviny

1 hermelín
feferonková pasta nebo mleté feferonky
česnek
pepř
kečup
červená paprika

čas přípravy: 10 min.

Hodnotilo 5923 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 3

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
llla

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
SUPER!

© Doktororonline.cz | Reklama