Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Vepřové na smetaně (vepřové maso)

Postup přípravy

Očistíme brambory a nakrájíme na tenké (4 mm) plátky. Osolíme a opepříme vepřové plátky z obou stran a na každý plátek rozetřeme lžičku hořčice (pouze z jedné strany).
Vezmeme menší pekáček a na dno naskládáme jednu vrstvu brambor, osolíme, opepříme a postupně přidáváme další vrstvy brambor. Na 3 az 4 vrstvy brambor položíme plátky vepřového a vytvoříme tak další vrstvu, tentokrát ale masa.
Na vepřové plátky položíme další vrstvu na kolečka nakrájené cibule. Na cibuli položíme další, závěrečnou vrstvu brambor a zase osolíme a opepříme.
Posypeme kmínem a dáme do trouby. Po 10 min. vyndáme a zalijeme asi 300 ml zakysané smetany. Pečeme dokud maso není měkké.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 1 komentářů.

Potřebné suroviny

4 tenké vepřové plátky
6 velikých brambor
2 velké cibule
hořčice
300 ml zakysané smetany
sůl
pepř

čas přípravy: 50 min.

Hodnotilo 5859 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Torax 2017

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 1

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Pro kolik lidi je uvedene mnozstvi?

© Doktororonline.cz | Reklama