Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Ikouškova stehýnka z japonských kachniček (kuřecí maso a drůbež)

Postup přípravy

Velké cibule nakrájíme na cca 0,5 cm kolečka po dně celého pekáče, kde jsme pomalu rozehřáli máslo.
Cibuli necháme přejít do skla a poklademe nasolenými a silně opaprikovanými stehýnky. Můžeme použít
i velká a ta je lépe rozříznout a udělat na placato.
Orestujeme a podléváme vývarem. Hlídáme aby zůstala omáčka. Hotovo je pokud jsou propečená skrz a není skoro k nalezení cibule.

Příloha měkký teplý chléb , na vyjedení sosu.
Event brambor, rýže, atp.

Vložil: Ike Macharovský

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

-kuřecí stehýnka z křídel 8 (event perutě)
-cibule, stejné váhové množství
-půlku másla
-sladkou papriku
-slepičí vývar(kostku)
-sůl

čas přípravy: 30 min.

Hodnotilo 0 návštěvníků | Celková známka : 0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama