Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Srnčí paštika (pomazánky)

Postup přípravy

Využijeme horší maso, např. od žeber - obojí maso dáme upéct. Po vychladnutí musíme maso umlít. Zároveň umeleme i Moravanku. Vejce rozkrájíme a přimícháme k masu. Přidáme koření, hořcici, kečup, sůl a umícháme dohromady s majolkou.
Záleží na vaší chuti, zda bude ostřejší, či nikoliv. Hotovou paštiku dáme na 1 den uležet do ledničky. Můžeme také sterilizovat v malých skleničkách od majonézy a pak uchovat v ledničce až 3 měsíce. Největším problémem je ulovit tu srnu, ale i v Makru jí lze koneckonců ulovit v mrazáku.
Dobrou chuť.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

1 kg srnčího masa (event. jiná divočina)
1 kg vepř. bůčku
hořčice
kečup
sůl
pepř
koření Divočina
mleté nové koření
4 ks vejce natvrdo
2 ks majolky
1 sklenička Moravanky

čas přípravy: 100 min.

Hodnotilo 5842 návštěvníků | Celková známka : 3.0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama