Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Vepřové kotlety s okurkovou omáčkou (vepřové maso)

Postup přípravy

Kotlety nařízneme, naklepeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli a kotlety na ní po obou stranách osmahneme. Podlijeme je vývarem a za občasného podlévání dusíme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme. Do šťávy přidáme nadrobno nakrájené okurky, hořčici, máslo, vmícháme smetanu a krátce povaříme. Dochutíme špetkou cukru. Podáváme s houskovými knedlíky a brusinkami.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 1 komentářů.

Potřebné suroviny

4 vepřové kotlety s kostí
cibule
3 lžíce oleje
2 menší sterilované okurky
1 lžíce hořčice
sůl
2 dl smetany nebo mléka
lžička másla
hladká mouka

čas přípravy: 40-50 min.

Hodnotilo 5973 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 1

Autor: Martina | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Tohle jsem vařila všem svým návštěvám a opravdu se nenašel nikdo, kdo by odolal.

© Doktororonline.cz | Reklama