Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Hermelínová pomazánka (pomazánky)

Postup přípravy

Celer nastrouháme, přidáme drobně nakrájenou cibuli, nakrájenou kapii, drobně nakrájené vejce.
Vše smícháme, osolíme, opepříme, smícháme s majonézou a podle potřeby můžeme zředit smetanou.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 10 komentářů.

Potřebné suroviny

1 vařený nebo sterilovaný celer
1 cibuli
1 vejce natvrdo
nakládanou kapii
lžíce majonézy
trochu smetany
sůl
pepř

čas přípravy: 5 min.

Hodnotilo 8759 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 10

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
A já si celou dobu myslela,že bude z hermelínu.

Autor: luca | Vloženo: 7. března 2007 12:12
celkem dobré

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
taky mi tam ten hermelin chybi

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Kde je ten hermelín, sakra!

Autor: Michal Šuráň | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Bohdá se hešče nestalo, že hemelínová pomazánka postrádá hemelínnn... Šak hešče se hukáže, darem božím...

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
...a Hermelín?

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
To je novinka, že celer je dobrá náhražka za Hermelín. No aspoň to není tak kalorický. Ha ha

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
neco tomu chybi................
a uz vim ze by hermelin

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
toto je spíš celerová pomazánka, ale tu nehledám

Autor: Pépé | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Jestli tyhle rady čtou i kuchaři v restauracích, tak se nedivím že má čojka spoustu práce!! Jinač supr pomazánka!!

© Doktororonline.cz | Reklama