Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Ostré smažené vepřové plátky (vepřové maso)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké plátky a naložíme na hodinu do směsi prolisovaného česneku, zázvoru, sójové omáčky, vínem, pepřem a medem.
Papriku, feferony a fazolky nakrájíme na nudličky. Na oleji prudce osmahneme maso, přidáme zeleninu a vše orestujeme, dokud nejsou všechny součásti měkké.
Podáváme s rýží.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

400 g vepřového masa (kýta)
10 g zázvoru
2 stroužky česneku
1 zelená paprika
2 feferonky
2 lžíce oleje
sůl
200 g fazolkových lusků
3 polévkové lžíce sójové omáčky
2 polévkové lžíce desertního vína
pepř
1 polévková lžíce medu

čas přípravy: 25 min.

Hodnotilo 5293 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama