Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Vepřové maso s hlávkovým zelím (vepřové maso)

Postup přípravy

Nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené maso, rajčatový protlak, osolíme, opepříme, posypeme kmínem, zalijeme vývarem a přikryté dusíme. K poloměkkému masu přidáme na nudličky nakrájené zelí, ocet a cukr a dusíme do měkka. Nakonec zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a několik minut ještě povaříme.

Podáváme s vařenými bramborami.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

500 g vepřového plecka
olej
2 lžíce rajčatového protlaku
2 cibule
1 menší hlávkové zelí
sůl
mletý pepř
kmín
vývar
ocet
lžička cukru
20 g hladké mouky
2 dcl sladké smetany

čas přípravy: 100 min.

Hodnotilo 5299 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama