Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Vepřový guláš s paprikou (vepřové maso)

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přikryjeme a dusíme do měkka. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, osolíme, ochutíme paprikou, tymiánem a kmínem. Vložíme na kostky nakrájené maso, podle potřeby podléváme vývarem a dusíme pod pokličkou na mírném ohni do měkka. Před koncem přidáme na nudličky nakrájenou kapii a papriky.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 3 komentářů.

Potřebné suroviny

500 g vepřového plecka
2 cibule
olej
2 stroužky česneku
70 g rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
sůl
tymián
kmín
2 dcl masového vývaru
2 papriky
1 kapie

čas přípravy: 90 min.

Hodnotilo 5811 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 3

Super!

Autor: | Vloženo: 2. srpna 2007 17:24 | IP: 83.240.1.-)
Fakt výborný! a čím víc tymiánu a kmínu, tím líp :-)

Autor: Tereza | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Jezismarja tak ten musite skusit!!!!!!!!!!!!!!

Autor: Geta | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Je to skvělé, tymián tomu dává novou chuť. Doporučuji všem vyzkoušet.

© Doktororonline.cz | Reklama