Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Prezidentský guláš (vepřové maso)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, dáme do pekáče
a přidáme ostatní suroviny a vše dobře promícháme.Vodu dáme až nakonec a znovu promícháme.
Pekáč zakryjeme alobalem a utěsníme.
Pečeme v troubě na 220st.C/1 1/4 hod.
Během pečení neodkrývat a nemíchat!!!
Nebojte se bude dobrý a nepřipálí se.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 2 komentářů.

Potřebné suroviny

1 kg vepřové plece /kuřecí maso/
3 velké cibule
5 str.česneku
2 lžičky kari
3 \" sl.papriky
3 \" solamylu
sůl,pepř,feferonka
2 masoxy
1 litr vody/ne více!/
alobal na zakrytí pekáče

čas přípravy: 80 min.

Hodnotilo 0 návštěvníků | Celková známka : 0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 2

Re: Prezidentský guláš

Autor: | Vloženo: 19. července 2007 20:44 | IP: 88.146.244.-)
PŘIZNÁVÁM, ŽE TENTO RECEPT VE MNĚ VZBUDIL Z POČÁTKU POCHYBNOSTI, ALE PŘESTO JEM HO ZKUSIL, A KONSTAATUJI, ŽE NEMÁ CHYBU. JE TO VÝBORNÝ GULÁŠ, U JEHOŽ VÝROBY KROMĚ KRÁJENÍ MASA, CIBULE A ČESNEKU, NEMUSÍTE ZTÁVIT ŽÁDNÝ DALŠÍ ČAS.VŠE SE DĚLÁ V TROUBĚ A SAMO-JEN HLÍDEJTE ČAS. VŘELE DOPORUČUJI.

Re: Prezidentský guláš

Autor: | Vloženo: 31. května 2007 17:52 | IP: 80.78.159.-)

Tento guláš je jednička, nemá chyb.
Nezabere času a je výborný.Běhen té
doby co se peče využijeme příjemněji,
třeba relax.

© Doktororonline.cz | Reklama