Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Kuřeci soté (kuřecí maso a drůbež)

Postup přípravy

Na oleji nebo na másle orestujeme kuřecí maso pokrájené na kostičky a necháme dusit. Mezi tím si na másle lehce orestujeme žampiony (pokud jsou ve slaném nálevu už je nemusíme solit). Přidáme k masu a ještě mírně podusíme. Potom přidáme rozdrobenou nivu a promícháme dokud se nerozteče a nespojí, nakonec vmícháme smetanu. Opatrně!!!!!!!!
Pouze ji nechte probublat, aby se nesrazila.
Omáčku můžete posypat sýrem.
Podávejte ihned s hranolky nebo těstovinami.

Vložil: Katka Miclíková

Pro tento recept je vloženo 1 komentářů.

Potřebné suroviny

500g kuřecí prsa
1 plechovka krájené žampiony v nálevu
kousek nivy podle chuti (nemusí být vůbec)
1 kelímek 12% smetany
sůl
olej nebo máslo
sýr na strouhání
hranolky, těstoviny

čas přípravy: 20 min.

Hodnotilo 4364 návštěvníků | Celková známka : 3.0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 1

Autor: soptik | Vloženo: 7. března 2007 12:12
já bych přidal ještě normální sýr a poté zalil smetanou je to výborné. také je možné přidat oregáno. Zlepší to chuŤ. B úvodu bych nejdřív udělal kuřecí klasicky a na zbylém tuku ( olivový olej) bych dodělal sýry je to špičkový zkuzte to
soptik

© Doktororonline.cz | Reklama