Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Kuřecí král (kuřecí maso a drůbež)

Postup přípravy

Kuřecí plátek opečeme na oleji po obou stranách a vyjmeme na talíř. Na pánev po masu přidáme nakrájený hermelín (asi 50 g na 1 porci) a přidáme smetanu. Vaříme do rozpuštení sýru a zhoustnutí smetany. Ve vzniklé omáčce ohřejeme maso a podáváme.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 2 komentářů.

Potřebné suroviny

kuřecí maso - plátky
sůl a pepř
hermelín a smetana

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 4391 návštěvníků | Celková známka : 3.0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 2

Autor: Vladuš | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Tak to zkusím, snad to ten můj Tudžínek spapá a pak dostnu hezkouodměnu v postýlce..:)

Autor: Charllota | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Pro autorku Vladuš-jsi trapná a píšeš hrubky.

© Doktororonline.cz | Reklama