Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Rošťáky (vepřové maso)

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Z kremžské hořčice, plnotučné hořčice, kečupu, mletého pepře, soli, rozšlehaných vajec a škrobové moučky připravíme směs, do které plátky masa naložíme na 24 hod. Druhý den opečeme na oleji.

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory nebo hranolky.

Vložil: anonym

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

1 kg vepřové vykostěné kotlety
1 k.lž. Kremžské hořčice
1 k.lž. plnotučné hořčice
1 k.lž. kečupu
1 k.lž. pepře
1 k.lž. soli
2 celá vejce
2-3 lžíce škrobové moučky
olej

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 5235 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama