Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Přírodní řízek s hermelínem (vepřové maso)

Postup přípravy

Naklepané, osolené a opepřené kotlety opečeme z obou stran na oleji. Opečené řízky vložíme do olejem vymazaného pekáčku, na řízky dáme hermelín, který jsme před tím podélně rozkrojili, na nudličku nakrájenou anglickou slaninu, na kolečka nakrájenou cibuli a nastrouhaný eidam.
Vše lehce poprášíme červenou paprikou a dáme zapéct do trouby.
Podáváme s vařenými bramborami.

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 2 komentářů.

Potřebné suroviny

600 g vepřové kotlety nebo kýty
2 hermelíny
40 g anlické slaniny
100 g cibule
100 g eidamu
sůl
pepř
mletou papriku
olej

čas přípravy: 15 - 20 min.

Hodnotilo 5587 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 2

Autor: Tereza | Vloženo: 7. března 2007 12:12
je nejlepsi skousea sem to a je vinikajici!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
je to báječná bašta, vřele doporučuju:) akorát neudělejte stejnou chybu jako já a dejte hermelín plísní dolu, jinak vám do pekáčku vyteče celej sejr ...

© Doktororonline.cz | Reklama