Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Turecký pilaf (kuřecí maso a drůbež)

Postup přípravy

Rýži zalejeme teplou osolenou vodou a necháme i s rýží vychladnout. Rýži scedíme, 10 minut pražíme na oleji, zalejeme horkým vývarem a ochutíme šafránem. K rýži přidáme nakrájené kuřecí maso, hrášek, mandle.
Vaříme, až se tekutina vyvaří, pak hrnec odstavíme z plotny, přikryjeme pokličkou a rýži necháme 15 minut bobtnat.

Vložil: Marvin

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

500 g rýže
100 g kuřecího masa
100 g kuřecích jater
5 dcl kuřecího vývaru
100 g hrášku
2 lžíce loupaných mandlí
olej
špetka šafránu
sůl

čas přípravy: 30 min.

Hodnotilo 4564 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama