Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Katův šleh (vepřové maso)

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli (můžeme i pórek), společně osmahneme, podlijeme trochou vody.
Přidáme ostatní ingredience a společně krátce podusíme.

Podáváme s hranolkama nebo chlebem, výborný je na topince.
Jde o pikantní jídlo (záleží na množství přidaného chilli), které vám určitě spraví chuť...

Vložil: anonym

Pro tento recept je vloženo 3 komentářů.

Potřebné suroviny

500g vepřové kýty
2 cibule
kečup
olej
sůl
pepř
feferonky
kapie
mleté chilli papričky

čas přípravy: 20 min.

Hodnotilo 6431 návštěvníků | Celková známka : 2.9

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 3

Re: katův šleh

Autor: | Vloženo: 24. března 2007 13:17 | IP: 89.24.5.-)
Já dokonce přidávám trchu červených fazolí v nálevu a trochu barevné papriky,a hosté se jen olizují,,,,

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
Můžeme přidat i pár žampionů,je to velmi chutné.S topinkou to nemá chybu.

Autor: | Vloženo: 7. března 2007 12:12
KAtův šleh osobně mám nejradši v bramboráku a posypaný strouhaným sýrem ... to se potom dělaj boule za ušima ... a od oběda se valim páš je to strašně syté

© Doktororonline.cz | Reklama