Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.


www.doktoronline.cz

Recepty

Maso žužu (vepřové maso)

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky jako na řízek, všechny ingredience smícháme (nejlépe rozšleháme), ve směsi maso obalíme, naskládáme do kastrolu, zalijeme zbytkem směsi, přikryjeme, a necháme přes noc v chladničce naležet, pokud bude maso v chladničce víc jak jeden den, tak plátky masa obrátíme, maso po obou stranách opečeme.

Vložil: Pivrnec

Pro tento recept nebyl vložen žádný komentář.

Potřebné suroviny

1/2 kg vepřové kýty (může být i kotleta bez kosti),
2 vejce, 1 lžička maggi, 1 lžička majoránky, 1 lžička kari koření, 1 lžička solamylu, 1 lžička pepře, 1/2 lžička soli, 1 lžička ostré papriky, 1 lžička kmínu, u koření používáme kávovou lžičku ne polévkovou.

čas přípravy: neuveden

Hodnotilo 0 návštěvníků | Celková známka : 0

Komentáře k receptu

Počet příspěvků: 0


© Doktororonline.cz | Reklama