Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
exsp. 12/11, nenačaté, originál, již nevyužiji.
Ahoj,chci se zeptat,na jak dlouho je to baleni a cena?
Mám zájem o 1 balení, nabídněte. 603507171
mela bych zajem o meridii je to cele baleni a zakolik
Prodám Meridii 15mg nerozbalenou 98 tablet za 2000 kč e.ewelin@seznam.cz
Dobrý den, měla bych zájem o meridii. Děkuji A.
mam Sibutramin 20mg, pripravek obsahujici skutecne 20-22mg ucinne latky, baleno v lekovkach s bezpecnostnimi uzavery po 30, 50 a 100tbl, vse original zabaleno, oznaceno, a s pribalovym letakem v cestine, dodani do druheho dne, nejedna se pripravek urceny pro lekarenskĂ˝ trh, jelikoz byl stazen z prodeje, vyuzijte moznosti nakupu z dlouhodobe overeneho zdroje. email sibutraminum@centrum.cz
Dobrý večer,
měla by jsem vážný zájem o Meridii
Dobry den,mela bych zajem mate jeste k prodeji?
Dobrý den,
nabizím kvalitní Sibutramin 15mg a 20mg ,je to daleko účinější,silnější a hlavně šetrnější varianta Meridie a Lindaxy ! 100% účinnost!
Original balené, dovoz USA,příbalový leták v aj.,pouze celá balení,žádné rozsypané tablety v igelitových pytlících!
Nabízím také Adipex Retard !
Ráda poradím!
Kontaktujte: songare@hush.com
mám zájem o meridii máte ji k prodeji??
Zikmundová dobrý den, měla bych vážný zájem o meridii. Pouze osobní předání, dojedu.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.