Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobrý den, koupím Zolpinox. Bez podrazů, prosím.
Koupím Diazepam 10 mg, nebo Lexaurin 3, oboustranná serióznost.
koupím diazepam 5mg nebo 10 mg děkuji na nabídky
exfi29@seznam.cz
koupím diazepam 5mg nebo 10 mg děkuji na nabídky
Koupim rivotril 2mg nebo jine leky na zklidneni. Zlinsko. Prijedu. Email: honzakentak@gmail.com
Koupím Diazepam nebo neurol. Pouze osobní předání Praha nebo Jihlava.
email: kovu4@seznam.cz
Dobrý den
Měla bych zájem pouze osobní odběr o jedno možná 2 balení Adipexu,je nabídka stále aktuální?
Pokud možno Praha či kousek za Prahou
Děkuji s pozdravem
Dobrý den máTe léky adipeX retard předem děkuji
tady kazdej pozaduje nejaky vzkaz preci u fota..odkud jste vylezla proboha
Pozor na nabídku Lexaurin,foto léků se dá stáhnout na internetu.Tak jsem nalezla i já podvodnici.Jenom osobní předání,žádné dobírky nebo platba na ucet
Koupím diazepam, klonazepam, medazepam, chlordiazepoxid, flunitrazepam, neurol, xanax, stilnox, adpod. Dlouhodobá spolupráce. Email: jetsurfu@gmail.com
Měla bych zájem o diazepam10jestli ho ještě máte ala na dobírku napište a domluvíme se s pozdravem Martina Fr
Dobrý deň
Mala by som zaujem o Adipex retard
Koupím Diazepam 10 mg, oboustranná serióznost.
Mám zájem , je možné zaslat dobírkou nebo osobní odběr v Praze?
Prosím nabídněte, potřebuji lexaurin 3mg, osobní předání v Praze, tlf. 776/704949, děkuji.
Koupim diazepam. Pouze origo. Neprošlý. Nabídky na: diakkoupim@seznam.cz .
Jen na dobírku. Podvodníky trestam.
koupim diazepam 10mg 2 baleni.spěchá.pište na email radana.katka@seznam.cz
Spěchá ,za rozumnou cenu
koupím 2 balení diazepam 10mg. na dobírku.spěchá.více na e-mail.děkuji.
Koupím Diazepam rivotril i tramadol.
Pokud má někdo i DHC CONTINUS tak se mi ozvěte.
Vzala bych si i silnější opiáty za rozumnou cenu.
Děkuji
PS SPĚCHÁ
SectionDisparu@protonmail.com
Koupím Diazepam rivotril i tramadol.
Pokud má někdo i DHC CONTINUS tak se mi ozvěte.
Vzala bych si i silnější opiáty za rozumnou cenu.
Děkuji
PS SPĚCHÁ
Koupím Subutex 8mg. Nabídněte prosím cenu. Brno, osobně.
Dík
Koupim neurol 0,5 nebo 1mg, nebo lexaurin 3 mg.
Prosim rozumne ceny, nabidky do emailu, dekuji
Pani co inzeruje, cituji "Prodam nový nepoužitý diazepam mam 3 baleni 10mg 300kč erikakopacova@seznam.cz" je podvodnice co posila vycpane krabicky od cigaret. Nekupujtr od ni vubec nic. Uz bylo podano trestni oznameni na PČR
Pozor paní Jirkova je podvodník,posílá obaly od cigaret.
Dobrý den koupím od Vás Diazepan 10mg na dobírku tři balení pokud je to možné?
Koupím sanval nebo něco na spaní.danesova@post.cz
Měla bych zájem o Diazepam a Rivotril či podobné. Cenu prosím do zpráv opuchla.hranolka.bill@gmail.com. Pouze osobní předání v Ostravě. Spěchá!...
Co to žvástáš ty zoufalče, já mám s tímto člověkem velmi dobré zkušenosti, když jsem potřeboval akutně pomoci, on mi pomohl. Předtím mi však několik lidí podvedlo! Asi jsi nebyl v nějaké nouzi a nebo jsi feťák, nezlob se. Kája
Koupím diazepam.
Koupím tramadol nebo DHC continus.
Díky pouze Praha
Luciusluciferywagner@gmail.com
KOUPÍM DIAZEPAM ČI RIVOTRIL S CO NEJVĚTŠÍ MG. OSOBNÍ PŘEDÁNÍ OSTRAVA. Nabídky prosím na opuchla.hranolka.bill@gmail.com
Dobrý den, ráda koupím. Je nabídka stále aktuální?
Dekuji
Ilona
Koupím diazepam ihned nejlépe zítra dne 20.7.2017
PRAHA
Dobrý den,
koupím lexaurin, diazepam. Jen osobní předání v Brně. Za případné nabídky děkuji.
Nepodává, prosím, někdo diazepam? Prosím jen osobní odběr Brno. Děkuji.
Dobrý den, měla bych zájem o diazepam - 2 balení. Jsem z Prahy, pouze osobní předání. ala5@centrum.cz
Koupím v tabletová nebo injekční formě diazepam a tramadol o síle min 100mg na ml. Díky
luciusluciferywagner@gmail.com
Koupím v tabletová nebo injekční formě diazepam a tramadol o síle min 100/mg na ml. Díky
luciusluciferywagner@gmail.com
Koupím tbl i inj. Diazepam a tramadol dík
Luciusluciferywagner@gmail.com
Měla bych zájem o Diazepam a Rivotril. Cenu prosím do zpráv.
Spěchá!
Autor: Emilie | Vloženo: 2016-12-17 10:57:28
PODVODNICE
606521840 mám silné deprese a potřebuji něco na uklidnění děkuji.zitra bych si to ideálně vyzvedl v Praze.
Co ji píše doktor už ji nestačí je ji 74 let. A proto nutne, ale seriozně scháním neurol 0.1, tramal tobolky, sanval nebo hypnog. Čestné jednání nabízím a požaduji. Děkuji za rychlè nabídky Mira
Nutně scháním pro mou nemocnou maminku protože co ji píše doktor už ji nestačí. Neurol 0.1, sanval nebo hypnogen. Spěchá děkuji za seriozní nabídky.Sulc.Mira@centrum.cz
Koupim xanax, neurol po 1mg1x a diazepam 10mg 2x. Pravidelne. Nejlepe brno. rad5068@post.cz
Blbci,proc nejdete ukecat lekare?Prece,takto nemate zadnou jistotu.Maximalne si tak stezovat na LAMPARNE
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.