Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Ze prej za 500kc
a zadarmo by jsi to nechtel?
Koupím to od tebe za pět set dneska sem z Prahy napiš mi na email
Koupí Ritalin 30x10mg nebo Adderall. Osobní odběr v Praze. Pište na e-mail: mttwirus@email.cz
JJ. Jako všichni ostatní, že? Celý svět je jedno slzavé údolí, tak si svou frustraci, prosím, vylévej někde jinde!
Koupím Ritalin, Aderall. Pouze osobní předání Praha.
Pište na golfo123@seznam.cz
Koupím Ritalin, Aderall. Pouze osobní předání Praha.
Shanim akutne vyvanse ritalin nebo adderall prosim nabidky na email hanule.pickwickova@seznam.cz
Zdravím mám zájem o Ritalin, nejlépe osobní předání v Praze. Klidně hned zítra.. SPĚCHÁ!
Já taky raději preferují osobní předání.. Možná právě kvůli takovým týpkům jako je ,, p. Jirka"
Nevím kde si na to přišel, že by to měl být podvod? Pokud vím,tak jsme spolu žádný obchod neměli...to já bych měl strach obchodovat s tebou, když vidím jak šíříš nepravdivé zprávy.
Urcite ty sasku kdyz chci osobni predani se jedna o podvod :D
kupim adderall/ritalin... slovensko...
kontakt: kentak2222@gmail.com
Prodejce s číslem účtu 2783720053/0800 V POŘÁDKU!
koupím ritalin, nejlépe osobně v brně. info prosím po mailu: 8542665@seznam.cz
Osobní předání Praha
superjoesuper@ya.ru
Koupim Ritalin nebo Concerta, Brno BA. Specha
Koupím Ritalin/ Aderall
Cena - 1100kč / 1 balení
Ideálně osobní předání v HK+okolí, popřípadě Praha
korkoz@safe-mail.net
Koupim ritalin, preferuji osobní odběr z důvodu rychlosti proto pouze Ostrava a okolí. tonda.bawor@email.cz
Děkuji za nabídky
Koupím balení concerty, dojedu kamkoliv, díky za nabídky
Koupím Adderall nebo Ritalin (Concerta), osobně, Praha
houska1979@gmail.com
Scháním rychle Adderall / Ritalin .. Dobírka či os.odběr.. ..
mail ( ostatniveci1@seznam.cz )
Dobrý den měl bych zájem o odkup jestli nabídka pořád platí možno domluva díky za odpoved
Dobrý den,
Koupím ritalin nejlépe poštou na dobírku. SPĚCHÁ ! Děkuji
dobry den,
surne zhanam ritalin (jedno balenie)! najlesie osobny odber v BA.
podrobnosti mozeme dohodnut cez email (axe89@azet.sk)
dobry den, mam zaujem o jedno balenie ritalinu. ak vasa ponuka plati, podrobnosti sa mozeme dohodnut cez email (axe89@azet.sk)
Koupím jednu krabičku ritalinu/Concerty nebo adderallu.. Moc to nespěchá.. Pokud by někdo prodal tak at napíše na 23yvan23@seznam.cz a případně navrhne cenu....
Dobrý den,
koupím co nejdříve balení ritalin, prosím napište na mail voulen.n@seznam.cz a domluvíme se..
Děkuji mockrát
N.
Dobrý den,
máte k dispozici ještě RITALIN? případně koupím co nejdříve.
Děkuji
Martin Zaharowski
727 901 281
koupím ritalin, idealne Plzen, ale jsem schopen si dojet. SPECHA! p1mp0my0ass(zavinac)gmail.com
Zdravim koupim ritalin, napiste mi do emailu, tam se dohodnem PS:spěchá to
mám zájem o ritalin, nejlépe osobně v Brně. mail: 8542665@seznam.cz
Dobrý večer,
poptávám Ritalin nebo Modafinil, léký s těmito účinky.
Napište mi na oceangirl@post.cz a domluvíme se.
Děkuji.
Koupím Ritalin, nabídněte, domluvíme se. Nejlépe os. předání Plzeň.
Ahoj, dost surne zhanam ritalin alebo concertu. Najlepsie osobne v BA. Ak nahodou prosim saska.89.saska@gmail.com vdaka
Chtěl bych ritalin, nejlépe osobní odběr v Hradci Králové
Popřípadě se můžeme domluvit
napište děkuji
Email: vojtech19@seznam.cz
Dobrý den, nemáte někdo na prodej Ritalin na osobní předání v Brně?
Děkuji. Můj email: slava.lendl@email.cz
ahoj mám zájem o ten retalin zde je moje telefonní číslo 775 899 999 jsem ochotný si pro něj dojet .
s pozdravem Pavlica
koupím ritalin, nejlépe osobně v Brně. nabídky prosím na email: 8542665@seznam.cz
Koupím 2-3 balení Ritalinu za 1000 Kč/bal. Prosím pouze osobní předání v Praze. Děkuji
tomas.novotny92@seznam.cz
Dobry den prosim ozvete se mi koupim baleni ritalinu
Dobrý den,
máte ještě Ritalin k dispozici?
Moc děkuju a přeju hezký den,
Bártová
Zdravim,
Koupim urgentne 2-3 baleni Ritalinu, pouze osobni predani Praha .. je to nalehave, moc dekuji
kupim ritalin,concertu alebo adderal brno alebo bratislava -- cim skor tim lepsie dakujem
Koupím ritalin osobní předání Brno na ceně se dohodneme
Koupim Ritalin - pouze osobne, ne dobirka. Praha (nebo cela CR pri vice krab.) - nabizim 1100 Kc/bal.
kupim ritalin alebo concerta... platba dobierkou slovensko/kraj banska bystrica .. .viac info kontaktovanim
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.