Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Koupim bzd dobre zaplatim.rivotril 2mg - 800kc xanax 1mg - 600kc dormicum 15mg - dohodou lexaurin 3mg - 500kc KOUPIM KOUPIM KOUPIM
Dobry den měl bych zájem o baleni diazepamu , dekuju
Koupim rivotril 2mg napis te mi na mail,pokud mate na prodej.
Zdravím Vás,
prosím jsem velký a nutný zájemce o riv. Koupím i více balení, pokud ovšem by to bylo možné Děkuji za odpověď
Dobry den, koupim rivotril, nejlepe osobne Praha nebo dobirka, klidne dnes. Piste na email grongier@seznam.cz
nebo jakejkoliv benzodiazepin přinejhoršim
Koupim Rivotril Nahned - piště mi na můj facebook -
facebook.com/shymon.p
Zdravím. Mám záujem jedno balenie. Mohli by sme sa domluvit na zitra odpoledne?
Koupím Rivotril 0,5-2mg, nejlépe osobní předání Plzeň, za "rozumnou cenu", peníze předem neposílám, max na dobírku, klidně dlouhodobě
Kupim 2 mg rivotril pokid mozno vice lahev na rozumnou cenu
Dobrý den, prosim vas je tu někdo, kdo proda leky na spani? Sanval popripade hypnogen.. preferuji osobni predani Brno.. prosim napiste mi na mail mardlarel@seznam.cz
Dekuji.
Nabídne prosím někdo neurol nebo rivotril.pište na aerdnasvobodova@seznam.cz
Koupim Rivotril 2 mg, nekolik baleni. Jen seriozni prodejci kteri se mohou prokazat fotkou a ze lek skutecne maji.
mam zajem o rivotril jestli to muzete polsatb dobirkou
Mám zájem o koupi rivotrilu, napiště mi prosím cenu či co má silnější účinky, děkuji
Koupím rivotril nebo oxazepam za rozumnou cenu.OSobní předání v Praze.
Email lucinka432@post.cz
Dobrý den pane Váňa rád bych se s vámi domluvil na koupi daného prášku
Prosím ozvěte se na můj email
Děkuji.
Dobrý den,
dnes v Praze přijedu a koupím osobně Rivotril. Pište na email petrroman@tutanota.com. Pouze seriozně. Předem děkuji za spolupráci.
Petr
Dobrý deň, máte ešte na predaj ten rivotril?
Ďakujem.
Dobry den,
koupim rivotril a neurol. Predem dekuji za nabidky. Dohoda v emailu.
Petr
Koupím Rivotril 2mg nebo kapky Praha
pacient90@seznam.cz
Koupím Rivotril 2Mg, nebo 1Mg, nebo 0,5 Mg. Ozvěte se . Cenu respektuji. Dodání dobírkou
Koupim rivotril 2 mg, nebo 0,5 mg. Piste na email - nekochana@seznam.cz Rozumna cena, a take fotka ze jej skutecne mate (balicek tablet + papirek kde bude napsane heslo ktere si urcim)
Nebo osobni predani Olomouc a okoli. Za nabidka dekuji
Koupim rivotril 2 mg, nebo 0,5 mg. Piste na email - nekochana@seznam.ch Rozumna cena, a take fotka ze jej skutecne mate (balicek tablet + papirek kde bude napsane heslo ktere si urcim)
Koupim rivotril 2 mg, nebo 0,5 mg. Piste na email. Rozumna cena, a take fotka ze jej skutecne mate (balicek tablet + papirek kde bude napsane heslo ktere si urcim)
Dobrý den,
měl bych zájem o Rivotril 2mg. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, koupím rivotril. Předání osobně nebo na dobírku. Mám vážný zájem. Děkuji
Sháním rivotril 2mg, buď osobně Olomoucký, Moravskoslezsky kraj,dobírka prosím jen solidní jednání.
Dobrý den.měla bych zájem o rivotril.máte jej ještě v nabidce?Děkuji za odpověď
Dobrý den,rád bych koupil PRÁZDNOU lahvičku od Xanaxu, pište na E-mail jakoubeksitina@seznam.cz děkuji ;)
poptavam rivo 2 mg, bud osobne Praha, nebo na dobirku diky
Koupím Rivotril 2mg, nebo Rivotril kapky, 2-3 balení, za rozumnou cenu, pište prosím na e-mail: zvolskam@seznam.cz
zdravím, sháním 1 krabičku rivotrilu 2 mg.
kontakt mailem
dík
máte-li ještě Rivotril 2 mg, prosím o zaslání. cenu respektuji, kontakt přes mail.
děkuji
Dobry den, shanim Rivotril levne max do 250kc.
Fer jednani! Shanim po 4 a vice baleni. Prosim, kontaktujte mne na telefon 728033165
Koupím hypnogen jsem ,20 tablet na dobírku telefon 79220055
Koupím Hypnogen,osobní předání Praha. Prosím nabídněte
zelak.77@seznam.cz
samí feťáci a nechápou že když fetujou a drogujou nemají tady co pohledávat ale jít k lékaři ten jedinej jim pomůže ...
Feťáků jsem pár potkal a jsou to kreatury ale horší jsou lidi pod drogama nebo oblbnutí práškami - hrůza a děs
Feťáci už sem nepište
jste odpad lidského plémě
taky fetuji
Feťáků jsem pár potkal a jsou to kreatury ale horší jsou lidi pod drogama nebo oblbnutí práškami - hrůza a děs
Feťáci už sem nepište
jste odpad lidského plémě
samí feťáci a nechápou že když fetujou a drogujou nemají tady co pohledávat ale jít k lékaři ten jedinej jim pomůže ...
Největší magor jsem já alias PODVODNÁ HYENA
sedím v blázinci v Bohnicích ....
jsem PODVODNÁ HYENA
podvádím a kradu
jsem takový profík že se přiznám
jsem PODVODNÁ HYENA podvádím a kradu
uvádím zde čísla účtů abych vypadal zajímavě přitom to není pravda
koupim riv 2mg, východní čechy nebo dojedu
j-ulrich2@email.cz
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.