Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Prodám rivotril 2mg jen osobní odběr v praze možno v pondělí mezi 11-13:00
Pouze v praze osobně
Tel 605743334
Cena 500kč za balení
Mám vice beden
Volejte
V balení je 30 tbl
Prodám rivotril 2mg jen osobní odběr v praze možno v pondělí mezi 11-13:00
Pouze v praze osobně
Tel 605743334
Cena 500kč za balení
Mám vice beden
Volejte
Prodám Rivotril 2 MG nutné osobní převzetí v Praze cena za balení je 500,-
Možno i více balení
Originál z lékárny
Pouze Praha a OSOBNĚ
Tel 605743334
Mail máte spěchá
Možno i zítra , kdykoliv volejte
Koupím Rivotril 0,5 nebo 2mg
bart-platinum@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den přeji,
koupím 1 balení Rivotril 2 mg. Cenu respektuji. Ideálně Praha. Prosím nabídky na robertinhos@seznam.cz.
Předem děkuji.
Dobry den, koupim solidne rivotril lepe lexaurin. Dobirka nebo osobne. Diky
ps.: platby predem necekejte
zdravím, prosím vás vedeli by ste mi poslať balenie na Slovensko
Dobry deň snažila som sa na vas znova nakontaktovat cez mail nada sa nechala som sa dobehnúť prisla som o peniaze ak mate niečo môžem ísť dnes zaplatiť a ak by sa dalo aby ste mi to poslali ďakujem
Dobrý den, koupím Rivotril 0,5, případně Neurol.. Díky za nabídky..
Dobrý den, koupím tabletky na spaní. Prosím, do zprávy na e-mailovou adresu. Děkuji. Z.
Vy by jste ho chtěl nejlépe zadara. A odsedíte si to i s rodinou-idiote
Dobrý den, měla bych zájem, jestli je ještě k mání. Pošlete mi prosím zprávu na email Sarahe@seznam.cz. Děkuji.
Koupím Rivotril, Xanax, Neurol, či Frontin. Pro vlastní potřebu. Pouze osobní odběr, ideálně v Brně a okolí.
Koupím rivotril, neurol nebo Xanax, nejlíp osobko Praha
Pište na lillyia@seznam.cz
Koupim Rivotril 2mg, nebo Neurol 1mg, Xanax2mg. Osobně v Praze. Děkuji zá nabidky. olosolovej@gmail.com.
nabidnete na pills@yepmail.net, pouze dobirka
Koupim rivotril ci lexaurin. Nejlepe osobne v Praze ci dobirka.
Dobry den, koupim baleni Rivotrilu, popripade neurolu, za ktere nabizim max 200 kc. Pripadne nabidky prosim na email, dekuji. L.
Kupuju1@email.cz - omlouvam se za pochybny email, ale nechci, aby zde figurovalo me jmeno. Diky za zpravu
Dobry den, mohu se zeptat, za kolik rivotril nabizite? Dekuji L.
Koupím více balení Rivotrilu nebo Neurolu... Osobní předání prosím, mockrát jsem naletěla!
sháním Lexaurin 3 mg 10 balení a více
do 450 Kč při větším odběru
nejprve zkouška 2 balení a pak vezmu klidně 20 balení
nabídněte ale jen solidně
děkuji nabídněte
Dobrý deň
Náhodou nemáte ešte Ketilept na predaj??
Vopred ďakujem za odpoveď
L.P.
Dobrý deň
Náhodou nemáte ešte Ketilept na predak
akutně shánim Rivotril 2mg nejlépe , beru všechno , můžem se okamžitě domluvit a vyrazim , mám času dost .
Koupím rivotr. min. 1 balení. Platba a převzeti osobně v Praze nebo Ústeckém kraji. Díky
Koupim rivotril, lexaurin ci podobne. Nejlepe osobne Praha nebo dobirka.
Koupím Rivotril 2 mg.
Adresa je Lucie kubesova
Janáčkova 3.sternberk
78501
Dobrý den, koupím Rivotril jakoukoli sílu i kapkový. Pište na Zaneta.93@seznam.cz
Dobrý den, koupím dnes v Praze. Piště na email, reaguji obratem, mohu si po Praze přijet kamkoli.
Dobry den, mam zajem o rivotril 0,5 - 2mg
Nabidky piste na max535@seznam.cz
Dekuji.
Dobry den, koupim rivotril ci podobne leky. Osobne v Praze pres vikend.
Koupim Rivotril dnes Praha 2MG. Zpravy do mailu
Koupím balení Rivotrilu 2mg za 500,- Kč. Pouze osobní předání v Praze. A1989B@seznam.cz
Dobrý den. Koupím Rivotril 2mg,případně i 0,5mg. Cena na ulici je 300 a jelikož to docela rychle potřebuju,jsem ochotný dát i 500 nebo vyměnit za Kapkový rivotril 2,5mg(je na mě moc silný). Pouze seriozně,nejraději osobko Praha. Nabídky na kravaricek@post.cz
Mám zájem o rivotril 2mg. Na dobírku, seriózně. Případně nabídky pište na můj email l: atp.masters@seznam.cz Děkuji
Mám zájem o rivotril 2mg. Osobní předání v Praze.
Dobrý,kupim rivotril ,je 0.5 alebo 2mg..cena ? Dik
Koupím Rivotril 2mg,pouze normální cena,ne od 600kč a výš,jak se tady někdo snaží prodávat. Nejraděi osobko praha. Bud hotovost nebo mohu směnit za něco jiného. Nabídky prosím na pepeee321@seznam.cz
Koupím Zolpidem (Hypnogen, Sanval.....) Osobní odběr Brno
Koupím Hypnogen 10 mg 100 Tbl. za rozumnou cenu. Osobní předání Havířov. Nabídku pište na: duha30@centrum.cz Děkuji
Dále také sháním ještě Atarax, zoloft, xanax 2mg, rivotril 2mg. Pište na max535@seznam.cz
Děkuji
Zdravím , sháním rivotril 0,5-2mg , xanax 0,25mg,0,5mg , derin 25mg, Neurol 1mg. Pokud máte pište na max535@seznam.cz
Děkuji
Koupim Rivotril 0,5. Jedno i vice baleni po 50 tbl.
Koupim Rivotril, xanax..
Osobní odběr. Jsem z Olomouce.
Rozumná cena. Pište mi . Díky :)
sháním Lexaurin 3 mg 10 balení a více
do 450 Kč při větším odběru
nejprve zkouška 2 balení a pak vezmu klidně 20 balení
nabídněte ale jen solidně
přemrštěné ceny neberu
díky
jano
opravdu jen seriózně
poznám když je podvod
děkuji
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.