Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobrý den, platí ještě vaše nabídka na prodej YAZ? Měla bych zájem.
Dobry den, koupim Yaz. veronika.rihova.1994@seznam.cz
Dobrý den, o jakou jde antikoncepci? Popřípadě bych měla zájem. Odepište mi prosím do emailu. S pozdravem Anna.
Dobry vecer nabizim Ha Yaz 3x28 tbl, 3 cela baleni
Koupím antikoncepci Yaz, klidně i jedno platíčko, děkuji za nabídky
Tel: 602276067
Dobrý den, koupím antikoncepci YAZ!
Prosím kontaktujte mne Martina.dvorakova.md@seznam.cz.
Děkuji.
Koupim HA YAZ, jakekoliv mnozstvi. Prosim sms na 777727699.
Koupím YAZ, balení 3 plátíček. Nabídku prosím na mail. Děkuji
koupim yaz nebo mywy. nabizejte na mail. dekuju
Dobrý den,
sháním HA YAZ, stačí 1 platčíko. Prosím nabídněte, gliki@seznam.cz
Děkuji.
Zdravím holky :) Odkoupím libovolné množství HA Yaz . Nabídněte prosím na suszkova.bea@gmail.com
Ahoj, vcelku urgentně sháním platíčko HA Yaz, nabídne někdo ? Předání okolí Blansko, Brno. Děkuji předem..
Krystyna Pravda..tato osoba neseriozni.tak pozor
Dobrý den, beru, prosím ozvěte se mi na lassena.mia@gmail.com, díky!
M.
Koupím co nejdříve libovolné balení antikoncepce YAZ. Děkuji za odpovědi. Prosím, jen vážné nabídky. Děkuji.
dobrý den, koupím jaké koliv množství antikoncepce yaz. děkuji za nabídky tel. kontakt 720732061 email : terezamankova@seznam.cz
Dobry den citala som vas izerat ze mate zaujem o tabletky Yaz ja mam doma nove balenia a ked mate zaujem mozem vam ich predat za 25-30 eur :)
Dobrý den, měla bych zájem o antikoncepci yaz, piste do mailu julie.bucharova@me.com prosim
Nabízíme speciální Výše úvěru, který vám pomůže dostat ven své dluhy a plnit si své sny tak nízké, jak 3%. Odpovězte, prosím, na tuto zprávu se zájmem prostřednictvím e-mailu: Mrlinloan007@hotmail.com
Dobrý den mám zajem o Yaz dejte mi prosim vedet smskou jestli ji jeste mate Andrea - 602276067
Děkuji
Koupím ha Yaz .Pište prosím na email fricova31@seznam.cz
expirace 2010.to se nedivim zes vysadila)
Nutne potrebuji antikoncepci YAZ. Prosim piste na email: zitnbarb@seznam.cz
Dobrý deň, pán / Vážená pani,
Potreboval ste požičiavanie peňazí medzi jednotlivcami vyrovnať sa s finančnými ťažkosťami, aby konečne prelomiť patovú situáciu vyvolalo zo strany bánk tým, že odmietnutie ich súborov, ktoré sa použijú? Som finančných odborníkov schopný robiť úver vo výške, ktorú potrebujete a s podmienkami, ktoré uľahčujú život. Tu sú oblasti, kam môžete pomôcť:
* Finančné
* Lend Lease
* Investičné úver
* Auto úver
* Konsolidácia dlhu
* Kreditné linka
* Druhá hypotéka
* Kreditné Redemption
* Osobná pôžička
email: nicolashelp279@outlook.com
Koupím jedno plátíčko YAZ, osobní předání Nový Jičín, Kopřivnice...
Zdravím, urgentně sháním antikoncepci YAZ, odkoupím v jakémkoliv množství.
Spěchá !!! Děkuji za nabídky Hekla15@seznam.cz
Koupim ha yaz nebo mywy jakekoliv mnozstvi. Cenu respektuji. Kontaktujte me emailem fajmonovachristy@seznam.cz
Koupím antikoncepci YAZ. Kontaktujte mě: veronika.rihova.1994@seznam.cz
Dobrý den,
nabízíte stále antikoncepci YAZ? Měla bych zájem.
Děkuji, Říhová
Milena-mate jeste antikoncepci yaz? Nutne ji potrebuji a dam vam za ni i klidne vic nez je porizovaci cena. Jsem take z Prahy..kdyztak mne kontaktujte na email zitnbarb@seznam.cz.
Dobrý den,
měla bych zájem, nutně je potřebuij. Děkuji
Dobrý den,
je inzerát ještě aktuální? Měla bych zájem. Děkuji.
Lucie: Dobrý den, měla bych zájem o HA.
StefaniePreislerova@seznam.cz
Dobry den, Michaela Daneckova Vasa nabidka o prodeji 2 baleni anticoncepce Yaz s predanim v Brne na konci mesice je stale aktualni? Mam vazny zajem.
773258507
Predem dekuji za odpoved
Koupim napis mi na email honeymaty@seznam.cz
o yaz mam velky zajem. prosim ozvete si se mi na mail monikop@seznam.cz dekuji
Koupím alespoň 3 platíčka YAZ na dobírku.Email SilviaM@seznam.cz, tel. 777871142
Koupím ha YAZ, pište prosím na email fricova31@seznam.cz a nebo telefon 605922627
Koupila bych jedno baleni. Jsem z vyskova
Dobrý den, sháním ha Yaz, prosím nabídněte yvampire@seznam.cz
Dobrý den MICHAELA DANĚČKOVÁ zasíláte na dobírku?Měla bych zájem, ale potřebuji je již teď v prosinci. Kdyžtak prosím email. Tuckova.Leona@seznam.cz.
Dobrý den, zasíláte na dobírku?Měla bych zájem, ale potřebuji je již teď v prosinci. Kdyžtak prosím email. Tučková
Dobrý den!
Co nejdřív koupím YAZ pouze na dobírku, neposílám předem na účet peníze protože jsem se 2x spálila. Jen vážně, prosím. Pište, prosím na email kristynapravda@gmail.com nebo mě kontaktujte na telefonní číslo 605 554 884. Děkuji.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.