Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobrý večer koupím ha lindynette. Děkuji za informaci sumova
Dobrý večer koupím ha lindynete.,ha minisiston. Děkuji moc specha
Koupím antikoncepci Lindynette nebo logest, nabídky prosím na mail silvajs.chromkova@seznam.cz.
Zdravím,
koupím jakékoliv množství antikoncepce Lindynette 20.
Nabídky prosím na aa.stepankova@seznam.cz
Děkuji.
Alena
Koupim Belaru.specha.dekuji-ola.velcova@seznam.cz
Dobrý den, máte ještě? Mám zájem. Napište prosím na mail helena-kleinova@seznam.cz
Nefetujte,kurvíte si život,i rodinné vztahy,vůbec vás nechápu jak tohle to můžete dělat rodině
Feťáci vy lůzo, vypadněte odtuď pryč,roznáší tě tu toxikománii.Kdo se má pořád na vás dívat vy špíno feťácká
Dobrý den máte ještě lindynete? Koupím prosím ozvěte se na sarka.kofronova@seznam.cz
Zdravím,
koupím jakékoliv množství antikoncepce Lindynette 20.
Nabídky prosím na aa.stepankova@seznam.cz
Děkuji.
Alena
Jsem také z Olomouce Paní/slečno Kristýno. ozvěte se prosím na alena.prochazkova6@seznam.cz
Dobrý den měla bych zájem můžete mi prosím ozvat na email? děkuji
Dobrý den, měla bych zájem o ha lindynette 20. Nabídněte prosím.dekuji
Dobry den, mam zajem o antikoncepci Lindynette (min.koupa 3 platicka), prosím napiste mi blehovaanicka@gmail.com. Dekuji
Dobrý den, mám zájem o antikoncepci pokud ji ještě máte.. Děkuji za info
Sháním jedno plato (klidně necelé), případně klidně i více HA Lindynette 20. Případně mě kontaktuje na e-mail: p.etul@sezbam.cz
Petra
Dobrý den,koupím antikoncepci lindynette klidně celé balení, prosím nabídněte. Děkuji
Koupím HA Lindynette, klidně i více balení. Pište prosím na mail Vendula.Holanova@seznam.cz
Internetový výdej léčiv může zajišťovat pouze schválená „kamenná“ lékárna.
Každý, kdo nakupuje léky pomocí nelegálních nabídek, se vystavuje riziku poškození vlastního zdraví a stává se možnou obětí, více informací je k dispozici na http://www.nebezpecneleky.cz/
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Koupím ha lindynette 20. Pište prosím na Terisekberisek43@seznam.cz. Děkuji
Koupím ha lindynette 20.dekuji
dobry vecer koupim ha minisiston nebo lyndinette
Dobrý den mate ještě antikoncepci lindynete?popripade odkud jste?
Ahojky nemáte někdo alespoň 1 platíčko HA Lindynette?
Dobrý den,
máte ještě lindynette na prodej? Můžeme se domluvit na prodeji?
Děkuji
Dobrý den.Mate prosím pěkně stále antikoncepci?Děkuji Lenka. lenka.prokopova.luka@email.cz
Koupím celá platíčka HA Lindynette 20.
Stačí se ozvat na: citroneeeek@seznam.cz
Určitě se domluvíme
Koupím ATK - Cilest , popř. Lindynette , Sunya . Minimálně 3 plata.
Nabídněte,díky.
slavapavla@atlas.cz
Koupím ATK CIlest , minimálně 3 plata. Prosím nabídněte,díky
Určitě se domluvíme
Dobrý den, Vendulo měla bych zájem o lindynette pokud je ještě k prodeji prosím ozvěte se na emal postemoste@seznam.cz. Děkuji
Schanim Jakoukoliv H.A. nabidnete prosim ..vldpst@seznam.cz Petra
Dobrý den,
koupím antikoncepci Lindynette 20. nutné prosím. Můj email lucypeace9988@gmail.com
Děkuji.
Koupím Ha Lindynette 20 nebo se stejným složením Sunya, Lunafem, Logest, Harmonet. Cenu si napište. E-mail apatia5@seznam.cz
Dobrý den, koupím HA Lindynette 20, cenu si určete. Můj e-mail apatia5@seznam.cz
Dobrý den, koupím HA Lindynette 20, cenu si určete. Můj e-mail apatia5@seznam.cz96
Koupím HA Lindynette, akutní, klidně i více balení. Pište prosím na mail Vendula.Holanova@seznam.cz
Určitě se domluvíme
Určitě se domluvíme:)
Koupím lindynette, jakékoliv množství. Děkuji za nabídky. Prosím pište na mail postemoste@seznam
Dobrý den, rychle potřebuji nějaké platicko Lindynette 20. Moc děkuji za nabídky. Kontakt ivanamurgasova123@gmail.com
Koupím jakoukoliv antikoncepci 21tbl. asuan123@seznam.cz
Dobrý den, rychle potřebuji nějaké platicko Lindynette 20. Moc děkuji za nabídky. Kontakt ivanamurgasova123@gmail.com
Dobry den. Koupim Lindynette 20. Platicko staci. Dekuji
Dobrý den, koupím HA Lindynette 20, cenu si napište, beru jakékoliv množství. Můj email: apatia5@seznam.cz
Dobrý den,koupím jedno platíčko nebo i celá balení Lindynette. Nabídněte prosím,spěchám.Díky za odpověď.
Určitě se domluvíme!
Koupim lindynette 20, i ve vetsim mnozsvi. Email: fiurase@email.cz
Koupím lindynette, jakékoliv množství. Děkuji za nabídky. Prosím pište na mail postemoste@seznam.
Dobrý den, koupím HA Lindynette 20,děkuji za nabídky, cenu si řeknete. Pište na email Marketa-Malakova@seznam.cz
Již není aktuální, vše rozebráno.
Dobrý den,
měla bych zájem o antikoncepci Lindynette, klidně např. 2 krabičky. Spěchá.
E-mail: bztko@seznam.cz.
Děkuji
Dobrý den, měla bych zájem o Lindynette 20, klidně např. 2 krabičky. Spěchá.
Děkuji.
Koupím HA Lindynette 20. Za nabídky děkuji. Hholubova.Lucie@gmail.com
Určitě se domluvíme
Sháním více platicek antikoncepce Lindynette,pokud možno po špatně zkušenosti zaslat na dobírku.Piste nabídku na kalins@seznam.cz
Děkuji
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.