Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Já všechno zboží odebírám od Melanie a nikdy nebyl problém, možnost i osobního předání.a
melania.dr@hush.com
Prodam Tramal 50mg 20tbl exp.2013 + Tralgit 150mg 18tbl exp.2013 + 10 tbl 100mg exp.2011. Celkem 700 Kč.
dobrý den mohla by jste mi napsat jestli vaše nabídka Jurnisty ještě platí mněl bych vážný zájem vše diskrétně dík za odpověď M.P.
Pro eri koupil bych od vás Jurnisty za vaši cenu odpovězte prosím na muj e-maildík M,P,
mám zájem , pouze seriozní jednání, sdělte cenu , platba dobírkou
Koupím Tramal (i větší množství), cena dohodou, popř. pravidelný odběr. Seriózně a diskrétně. Zn.: Spěchá
Předem děkuji
Mich#
Prodám Tramal(200mg/30ks/balení, 50mg/10ks/balení). Codein(30mg/10ks/balení). Palladone(16mg/60ks/balení, 24mg/60ks/balení). Kdo by měl zájem tak pište na email.
Jurnista 32mg, Palladone 8mg a 16mg.
Koupim rivotril nebo neurol pouze osobne Praha
Ahoj lidi nabidnete nekdo neco na spani? Stilnox nebo tomu podobne, staci krabicka, urcite se domluvime, dekuji za nabidku.
Měla bych zájem o Jurnistu 32mg.Jaká je cena prosím?Díky
Ahoj,
Mám zájem o ten tramal 200 mg. Je to ještě aktuální? V Praze jsem schopen se sejít a koupit na místě.
Dobrý den, Váš e- mail nějak "nefunguje", jinak bych měl zájem o Palladone á 8 mg, případně, kolik by to stálo?
Jurnista 32mg, Paladone 8mg a 16mg, Fentanyl náplast 12
Nechte na sebe kontakt, ozvu se.
Dobrý den, mám 2 nenačatá balení Palladone 4, zbylá po léčbě.
J.N.
Zdravím, mám zájem o tyto léky, napište mi prosím cenu na mail. Díky za info.
Jestli je váš inzerát aktualní mám zájem o tramal
Koupím kapky Tramal 96ml,jen,nové.Cenu respektuji
fifi.pirk.fifi.@seznam.cz
Mám balení čípků Spasmopan,z 5 ks zbývá 4 a půl,nevyužité,dostali jsme na pohotovosti ,nakonec nevyužité,je mi líto je vyhodit,exp.02/14
Prodám Tramal(200mg/30ks/balení, 50mg/10ks/balení). Codein(30mg/10ks/balení). Palladone(16mg/60ks/balení, 24mg/60ks/balení). Kdo by měl zájem tak pište na email.
Dobrý den, máte ještě tramal codein a palladone k dispozici? kolik je cena děkuji
urcite bi sme se nako domluvili jesi to je este aktualni ozvete se a domluvime to
jestli je to aktualni ozvete se dohodnem se dekuji
Dobry den prajem, kto by mal zaujem o kvapky Tramal, Tramabene alebo Tralgit dajte mi vediet, mozeme sa dohodnut na cene. Moznost aj pravidelneho odberu. Piste na mail otto1719@azet.sk
Prodám tabletky TRAMAL (tramadoli hydrochloridum 100 mg) 2 balení po 30tabl.
wiki.wik@seznam.cz
Koupim tramal v jakekoliv forme. Diky za nabidky.
Mám 1 nenačaté balení 96 ml.
2krabicky stilnoxu osobne pream nebo dobirkou mam i tramal
Codein 30 mg - 10 tablet, Tramal retard 100 mg - 30 tablet,Korylan 10 tablet,platná expirace.Osobně předám v Praze.
Dobrý den, zbylo mi z lečby asi 35 tablet Tramal 50 s expirací do 2016. V případě zájme napište.
PRODAM TRAMAL 100ML 900,200ML 1700.OSTRAVA A OKOLI.POUZE TEL.731884662
prodam tramal 100ml 900.200ml 1700.pouze tel.731884662,Ostrava a okoli
Dobrý den,
měl bych zájem o přípravek Palladone o síle 8 mg. Prosím o bližší info...
Předem děkuji.
Mám 3 krabička á 60tbl, exp 11/2013, cenu nabídněte
Prodám Rivotril tablety 2 mg.Mám 10 balení.Jedno balení za 250,-.Sptřeba do r. 2017.Dále NEUROL 0,5mg-6 balení a Lyricu 75mg-dvě balení.ATARAX-3 balení. machorexova@seznam.cz
Tramabene kapky 100 ml prodám,volejte co nejdříve 607617986, levně
Nabízím 1balení Transtec 35mg a 1balení Trantec 35mg
TRAMAL 96ML 900,2 BALENI 1700.POUZE TEL.731884662
Dobrý den,
měla bych zájem o kapky Algifen - 2x
Díky
Jaroslava
Kúpim rivotril, 5 balení za ponúknutú cenu, dopravu uhradí.
PRODAM TRAMAL 96ML 900,2 BALENI 1700.POUZE TEL.605446310
Dobrý den,
koupím Tramal. Preferuji osobní předání v Praze. Díky
prodám Tramal kapky cena od 800,- 96ml,spěchá volejte co nejdříve 607617986 osobně,nejr.Praha a okolí
Prodám Tramalbene kapky-velké i malé bal.Tralgit SR 100 30tab.bal. i více ks,za pol. i třetinovou cenu.Při koupi více kusů další sleva možná.Zájemci pište na mail,děkuji.
Zdravím,mám jak Tralgit,tak Tramabene kap. vel. i malé více kusů Or.bal. Pokud trvá váš zájem ozvěte se mi klidně na mail wadamos@seznam.cz. Myslím,že se dohodneme. :)
S přáním hezkého víkendu,Honzík.
Prodám kapky 100ml za 990 Kč a tabletky 30ks/150mg cena stejná.
O tvoji nabídku bude jistě mít zájem nejbližší služebna Policie ČR, jen se jim pochlub.
Vím o kupci, preferuje ale pouze osobní setkání u nás na Policejním oddělení. Stav se tam s tím a už se nějak dohodnete. Chceš adresu?
Doporučuji si na dvakrát zlomit obě nohy, potom ho bude až až
prodam 35 tabletek DHC continus o sile 60mg,,cena 350 kc + dobirka,,muj mejl je ,,,,pazderka.petr@ow.cz
Tramal 150mg za 990 Kč, tři krabičky za 2200 Kč. Praha možno osobní předání.
shánim Jurnisty 8-16-32 mg jsem po operaci páteře a dost mi pomáhají odpovídejte prosím na můj e.mail Chorchojmila2@seznam.cz
zdravim, rada bych koupila Tramabene, dekuji. Co nejdrive
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.