Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Ano, já mám. Tuším, že už nebydlí v Praze, pokud si dobře pamatuji. Je to delší dobu, každopádně já od ní kupoval, ještě když bydlela v Praze osobně. Nechci tu psát nějaké osobní údaje. Každopádně jí zdravím. Praha 4 - třeba si vzpomene Dávám na to své slovo, že to není žádná podvodnice.
supersuper333je podvodník,poslal mi čaj místo léků.
Má někdo zkušenosti s emailem supersuper333@protonmail.cz?
Je poctivý?
Lea:No právě on mi poslal fotku pěkně vysoká daných léků v krabičce, a navíc se ptal jestli to tahle poslat dobírkou na poštu. Jsem s tím souhlasila. Ale posílal mi to 21.1 což mi mohlo přijít papírek že mi přišel balíček na poštu.
Ahojky. Prosím tě nic nekupuj od té osoby. I mě poslal fotky ale přišli mi krabičky s bonbónama. Pozor na něho!
Ahoj, napište jaký máte názor na tuhle osobu, kupuju přes ní poprvé. Tak nevím jestli důvěřovat fotky mi poslala. Jemu mi jde o to jestli to není náhodou podvodník/ce. roland.rafael@seznam.cz
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.