Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Omlouvám se za zprávu, že jsem byla podvedena, balíček opravdu přišel a já jsem se omluvila. Je mi to líto, ale byla jsem předtím podvedena a myslela jsem si, že jsem opět nalítla. Naštěstí ne, paní měla naštěstí moc práce a nestíhla mi napsat. Je vše v pořádku a ještě jednou se omlouvám.
paní balíček obdržela dokonce mi to sama potvrdila do emailu takže toto je lež
Dejte si pozor. Nejdříve nemá účet, pak vám nabídne půlku balení a nakonec vám účet napíše ale nic nepošle a ani nekomunikuje. Pokud to takto udělá s každým tak si přijde na hezké korunky. Vypadá to nevině půl balení za 250 Kč i s poštou, ale bohužel podvod. Je to email
klara-katarajna@seznam.cz
Máte někdo na prodej Coaxil? Koupím i víc balení. Díky
Dobrý den, sháním Coaxil. Koupím i víc balení, za rozumnou cenu. Díky předem za nabídky
Koupím coaxil nebo Tianeptin mylan nabídněte prosím množství a cenu. DÉKUJI
Dobrý den, kolik nabízíte za ten Coaxil?
Koupím Coaxil. Může být i větší množství. Prosím, nabídněte. Děkuji.
Koupím Coaxil. Prosím, nabídněte.
Koupím více balení Coaxilu. Osobní předání v Brně. Dekuji.
At se mi ozve karelmudran.nelze mu dorucit email je to nutne.
Koupim více balení Coaxilu zarozumnou cenu. Pouze osobní předání Svitavy a okolí. Dobírkám už nevěřím.
Dobrý den,
měl bych zájem o coaxil.
Je stále k dispozici?
Děkuji za info. S pozdravem,
Ondřej H.
Koupím Coaxil nebo Tianeptin Mylan. Na oplátku nabízím Velaxin, Olwexya, Oxazepam, Neurol. Preferuji koupi více balení naráz.
Koupím Coaxil nebo Tianeptin Mylan. Nabídněte. Děkuji.
Koupim coaxil nutné. nabízím dobrou cenu. osobní předání.Pište larin.pavlova@seznam.cz
Nikdo tě nenutí nic kupovat. Tak se starej o sebe.
to si delas prdel Coaxil za 90 kc ty chces 1200 kc!!!
Koupim coaxil, Praha osobni prevzeti, napiste tel na bluetrader@centrum.cz
Kolik byste chtěla za ty coaxily??vzala bych si je určitě.
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.