Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Koupím cokoli s tramadolem. Napište na jendyzcz@gmail.com. Preferuji osobní předání v Praze.
Dobry den,
surne shanim subutex nebo suboxone - Brno. Zaplatim 2x vic nez je bezna cena. Piste na mail zannie@list.ru.
Moc diky.
Sháním subutex nebo fentanyl dobbrodruh@email.cz
To víš lezeš ty Blábolce do zelí a ještě chce poctivě kupovat či prodávat, to je pro ni průser.
Jasně podvod a proto prodávám prášky a chci prachy předem na učet vid. Jdi si pujčit jinou adresu, a psát k těm co si to zaslouží ne k těm co si chtějí něco koupit. nazdar.
koupím 1-2 tablety Suboxone 8mg.
Nevyšel jsem:(
Klidně i celé balení.ale stačí mě 1-2 tablety
Cenu respektuji.zkuste pomoci.Nebo půjčit a vrátím+něco navíc
Dík
email: Surikata8871@seznam.cz
Koupim subutux ci suboxone, nejlepe osobni predani nebo dobirkou, prosim informujte mne na email donca@seznam.cz Dekuji
Dobrý den, mám zájem o Subutex 8. Způsob doručení dohodou, nejlépe osobní předání v Praze nebo Brně. rytkilian@gmail.com
Koupím Diazepam, Neurol, Lexaurin, Rivotril nebo cokoli z této skupiny léků. Preferuji osobní setkání v Praze. Stačí prozvonit a zavolám. 776583887
Koupim Subutex, osobni predani. brandon@email.cz
Schanim nutne B8.Sim napiste jestli muzete nekdo pomoci.Dekuji
Koupím, os. předání pouze Praha, rychle, pouze rozumná cena....
Koupím Subutex, cenu respektuji, osobní předáni v Praze a okolí přijedu....děkuji
Shanim subutex nebo suboxone, nabidnete nekdo prosim 722313566
Čus.A za kolik bys chtěl za jednu tableku na odzkoušení?Ozvi se mi.Díky
človek s mailom pharma2015@seznam.cz je podvodník, pozor naňho! lieky po odoslaní peňazí už nepošle. Nedajte sa oklamať ako som sa dala odklamať ja :)
Sháním někoho kdo mi prodá Čtvrtku! Na Praze.6 díky. Tak se ozvěte blbě.
Dobrý den,
nutně sháním Subotex nebo Suboxone protože jsem nestihla dostat recept od lékaře a odporučili mi zkusit to neoficiálně. Jestli někdo máte, i malé množství mi hodně pomůže. Případně víte jak se dá tady v Praze sehnat? Mám se ptát na nádraží? Nikdy jsem něco takhle nedělala tak se bojím.
Díky
Dobrý den,zaujal mne Váš inzerát a chtěl bych vědět jestli je stále aktuální a o jaké léky se jedná.Za brzkou odpověď předem děkuji.S pozdravem Horalík P.
koupím závazně celé balení subutexu či suboxonu.... Brno nabídněte.... jen seriozně e mail : sweeney@post.cz
Koupim Modafinil...
Pište na mail fotonovapast@seznam.cz
Dobry den, koupim lexaurim. Cenu respektuji. Nabidnete prosim a zaslu email. Pouze dobirka nebo osobni predani. Dekuji
Dobry den, mela bych zajem o subutex, zajima mne, za kolik se da koupit ? Kolik je cca normalni cena a za kolik se da koupit zde nebo na cernem trhu?dekuji za odpoved
Zdravím, sháním s.ko .kdo má pište koupím ihnet.Děkuji
Sháním léčiva typu Morfin, Tramal diazepam a hypnogen či zolpinox. Beru i pravidelný odběr. Pište na email v.i.p.stille@email.cz praha
Nabídněte esko za rozzmnou cenu. Nejlépe osobní setkání. eskokalo@cetrum.cz
Okradl jsi me o 300$ ty zlodeji!!!!!oznamuji vsem lidem nebrat je to svinskej zlodej lhar a naprostej vyderac!!!!! Ty svine za to mi zaplatis!!!
Si hľadajú naliehavú pôžičku? Dobrou správou je tu! ! ! Ponúkame úvery v rozmedzí od 5000 eur do 30.000.000 eur na 2% úrokovou sadzbou ročne. Na úvery na rozvoj podnikania Sme certifikovaní, dôveryhodný, spoľahlivý, efektívny, rýchly a dynamický, kontaktujte nás na e-maile: williamsgideon1@gmail.com
Ahoj,
Hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, hypotéky, auto úver, úvery, pôžičky konsolidáciu dlhu, nezabezpečených úverov, rizikového kapitálu, atď .. Alebo máte úver od banky alebo finančné konfiguráciu bol odmietnutý alebo viac dôvody, Nenechajte svoje úverové riešenie! Som pastor Harry, súkromných veriteľov, požičiavanie podnikom a jednotlivcom s nízkymi a cenovo dostupné úrokovej sadzby vo výške 2%. Máte záujem? Kontaktujte nás za účelom liečenia úveru po prevode do 48 hodín. Kontakt: pastorharryloanfirm@outlook.com
aplikácie
Názov:
Dátum narodenia:
Pohlavie:
Rodinný stav:
adresa:
umiestnenie
Postavenie:
Poštové smerovacie číslo:
Krajina:
telefón:
E-mail:
Uvedie účel úveru:
Výška pôžičky:
Doba trvania úveru:
Čistý mesačný príjem.
Späť ku mne čo najskôr s vyššie uvedené informácie pre viac informácií.
Vďaka a Boh ti žehnaj
pastor Harry
Koupim subotex 8mg. Pouze osobni predani. praha!!!!!! Co nejdrive. 736428318
Pavle neozývejte se mu, neni z Prahy, ale ze z Plzně
Koupím subu...zaplatím o 50% víc než je běžná cena. hanus-okna@seznam.cz
Vojta108@seznam.cz. Neni to pro mne, jsem nekuřák, abstinent a kolem drogy jsem nikdy ani neprošel, snažím se pomoci přítelkyni, o které vim, ze si dnes jinak pichne heroin. Dekuji za vstřícnosti odpověd a mily komentář
Fetko zkurvena je to lek na predpis. Na srazu cekej benga ;)
Koupim subotex, vyzaduji na dobirku, prevzeti je na 100%
Ahoj Sisinko díky, ale to je hrozná štreka... Napiš mi mejla, nějak se domluvíme.
pro inkognito: můžeš přijet do Písku? jestli máš zájem , napiš do mail sisinkka@post.cz
koupím... (nejlépe z Brna, ale přijedu i jinam)
pisete ze chcete koupit subutex a ja ho mam a jsem ferova ,,zadny kraviny a zadny podelavky na nikoho nedelam.. Písek a i vetsi mnozstvi,,jak potrebujete. ozvete se 777 418 120 nebo mail sisinkka@post.cz
Chci se zeptat když mám doma subutex 2mg už skoro čtyři roky prošlé mohu je užívat?? děkuji za odpověd jeto moc nutný
Koupim subotex 8mg nebo suboxone , prijedu hned kamkoliv nutne dekuji 722313566
Pokud je vše jak uvádíte, měl bych zájem pomoci kamarádovi, který řeší problém s abstinencí. Jaké jsou v případě zájmu konkrétní podmínky?
Díky za odpověď. FD
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.