Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Koupím oxycontin Mundi Pharma 40-80 mg a nebo vendal 100-200 mg . Můžu dojet prakticky kamkoliv.
mainbc@seznam.cz
Dobrý den koupím suboxone 8 mickove tablety byla by možnost? Nebo tramal kapky 100vkove děkuju jsem z Olomouce
jo a fentanyl bych bral taky jak naplasti tak lunaldin
Koupim subutex, suboxone, oxycontin, targin, palladone a dalsi podobne leky(opiaty/opioidy). Pouze osobne v Praze.
Piste na mail: niziszinis@gmail.com
Máte ještě subutex? Email Nikolkaa25@seznam.cz
Cus mam zajem napis pls na mail sylviabrks411@gmail.com
Koupim okamzite subutex Pisecko,Strakonicko,Prachaticko,Č.B.
Měl by někdo z vás k dispozici oxycontin, hydromorfon nebo DHC. Kdyžtak se ozývejte na email novak974@seznam.cz
Dobry den, koupím Subutex 8mg.Děkuju za případné nabídky.S pozdravem Martin.
Hele marku bylo by sem fajn dat email
Pre: Daniel Alemannia
Snazil som sa Vam poslat email ale bohuzial, asi ste uviedli nespravnu emailovu adresu, lebo email sa mi vratil ako nedoruceny. Mozete sem prosim napisat funkcnu emailovu adresu aby som Vas mohol kontaktovat? Dakujem.
Koupím , menší množství opiátů. Vendal, Oxycontin, Subutex, Tramal, Suboxone.
Na dobírku , nebo osobně Brno. Díky za nabídky.
Tomf11@seznam.cz
Koupím fentanylové a buprenorfinové náplasti. Nejlépe osobně v Praze.
nada subutex, napishite mne, esli u vas iest.
Dobry den, koupím Subutex 8mg nebo Suboxone 8mg.
Dobrý den,za kolik prodáváte vendal,za odpověď předem děkuji.P.H.
Dobry den, koupím Subutex 8mg nebo Suboxone 8mg.
Dobry deň, potrebovala by som lieky doxybene alebo doxyhexal a zinat. V prípade ponuky piste na email .: sisa121@azet.sk
Dobry den, koupím Subutex 8mg nebo Ravata- Praha, případně mohu někam dojet.Pouze osobní předání Děkuji.
Dobry den, koupím Subutex 8mg Praha, případně mohu někam dojet.Pouze osobní předání Děkuji.
Dobrý den koupím suboxone 8 ml , pouze Praha, napište mariakhachaturova84@gmail.com
Dobry den, mám zájem o Subutex Praha.Pouze osobní předání Děkuji.
Koupit 7 kusů subutex B8 napište mi na barbitalium@gmail.com v mesto Picek nebo Praha
Koupit 7 kusů subutex B8 napište mi na barbitalium@gmail.com
SUBUTEX ,mám záujem si od vás objednať.
dobry den,neprodavate nekdo prosim ravata 8mg?dekuji
Nemůžu vůbec najít takový název kde to mám hledat? 17,64 vůbec mi to nechce najít jen max 16,8
Teda prodává 100mg jedna naplast za 950kc
Jak myslíš 75mg? Jedná naplast 1200kc?
Já znám jednoho co dává za 100mg 950kc
Docela by mě zajímalo kolik stojí v praze subutex a jak se cenově liší od suboxone
Osobně předání praha kdykoli pište na mail vladimir.sarkisof@mail.com
Koupit 10 kusů B8 napište mi na olehsafarov@gmail.com
i svoji matku byste prodali za kus tablety subutexu, nuly hnusní vyžilí. Jste feťáci, kterým není pomoc, subáč vám řídí život, jste k ničemu.
kdo je závislej na subutexu je lidský šmejd, jste fetky závislý na chemické látce, máte svinskou povahu a lidská společnost by vás měla separovat. máte poškozené mozky a ničíte životy jiným lidem. Sami se podvádíte, závislej podvede závislého, jste feťáci, kteří jsou na světě zbyteční, jste sobci s prohnilou duší.
Nejlepší řešení pro ni i Vás,bude objednání se k lékaři,podle sebe vím,že jednorázová pomoc vás nespasí...po Praze jich je dost.viz.Praha 5 Praha 3!Hodně štěstí....
Subutex je to tady jen samá hyena nebo může někdo pomoct? Sháním subu
koupim suboxone,subutex - BRNO
alexxxgrrr4@gmail.com
díky
kupim naléhavě suboxone,subutex 3x cena!!!
alexxxgrrr4@gmail.com
Koupím ravata 8mg,subutex8mg, buprenorfin alkaloid 8mg
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.