Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dane psal jsem ti email na ten co jsi mi poslal posledně to.lusi něco tak koukni. Diky
Dobry den scháním nutně tramal nebo mabron i kapky , jinak je po mně :((( cenu respektuji !
idealní sevrní morava ale dojedu celá čr !
děkuji za nabídky copper5252@gmail.com
Dobrý den. Dnes má někdo na prodej něco s tramalem? Pište prosím na email. Děkuji Praha
Koupím něco s tramalem jsem z Liberce ale v týdnu jsem i popraze
ahoj scháním tramal mabron spěchá Ostrava a sev morava , dojedu cenu respektuji
copper5252@gmail.com
Ahoj scháním tramal nebo mabron Ova a okoli ! dojedu spěchá :)))) cenu repektuji nesmlouvám !
Koupím tramal kapky a Neurol za normální cenu i více balení
Koupím tramal kapky a zolpidem
Dan-žadny OXYCONTIN-N E M A---!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZOR
Koupim tramal tablety, osobně Praha
ladak991@gmail.com
100 tbl.Zolpidenu pouze na dobírku za jakou cenu?
100 tbl.Zolpidenu pouze na dobírku jaká je cena?
100 tbl. Zolpidenu pouze na dobírku jaká je cena?
100 tbl Zolpidenu pouze na dobírku a jaká je cena?
Nahanim bednu stovek tramalu za 500,- kdyztak email
Zdravím.
Někdo něco na bolest .
Tramal .foxis,doreta
milansvacha@post.cz
koupím Hypnogen, Zolpiden Ostrava a okolí
Dobrý den, mám zájem o zolpidem či hypnogen. Je možné si to rychle převzít v Praze? J.
Dobrý den,
Jsou ještě k dispozici kapky vzala bych i vice kusů.
Koupím Lexaurin popř. Neurol, Frontin jen férové nabídky podvodníků už mám tady za sebou dost.
Dobrý den měla bych zájem jen o jednu krabičku ,maminka jde každou chvilku na TEP s teď má obvodní dovolenou ,na pohotovosti mi jej napsat nechtějí .Dekuji L
tramal a palgotal k mání,pokud je zájem napište děkuju
Zdravim mam zajem o kapky tramal pouze osobne ted hsem v plzni
Zdravim, ešte to je aktualne? Ak áno odkiaľ ste Dakujem
Zdravim, ešte to je aktuálne? Viem prísť aj osobne. Dakujem
Zdravim,
Ešte to je aktuálne? Prišiel by som aj osobne. Dakujem
koupim opiaty(tramal, oxycontin, dhc, palladone atd.) leky na uzkost/benzodiazepiny(neurol, xanax, frontin, rivotril, diazepam) a lyricu
pouze osobni predani v Praze
mail: jendyzcz@gmail.com
Úplně mam šoky kamo tady máš email tam jsem něco dojebal a nejede. losptakos91@seznam.cz
Koupím tramal budu kolem 10;00 v Praze osobní předání jen díky za nabídky na email
Koupím hypnogen a tramal kapky. Větší množství
Koupím tramal v jakékoliv formě nejlépe Plzeň přinejhorším zítra někdy dopoledne Praha díky za nabidky
Koupím mesocain 1% v Praze. Cena dohodou, osobní odběr
Zapoměl jsem heslo k mailu 🤯🤯 tady je můj novy email rouska91@seznam.cz ozvy se pretorian91
Koupím hypnogen a tramal kapky. Větší množství pravidelné odběry
Sháním na zítřek něco s tramalem Praha. Předem děkuji nabídky prosím na email.
Měla bych zájem o fentanyl ve formě tablet. Pokud by někdo má, nabídněte prosím . Děkuji
Nabídky na mail - xanbenz75@seznam.cz
Tramal kapky nebo 4 X kapky za pět tisíc
milansvacha@post.cz
Dobrý den, psal jsem Vám mail. mám zájem o Xanax. Děkuji
Mám zájem o lexaurin 3mg a nebo neurol 1mg od Marcuse.Prosím o zaslání nabídky na Dankucera1985@seznam.cz
Děkuji
Koupím od Jany tramal retard 200mg za 600 Kč.Kontaktujte mne na Dankucera1985@seznam.cz
Díky
Měl bych zájem o ten tramal 200 mg od Jany,díky.
Karol a Tobě se daří, kam prodáváš takové množství tramalu a Hypnogen, minimálně jde o 50ks měsíčně, sám to neberes, tak kam měsíčně to zboží posíláš a proč se nepředstavíš, vím o dalších dvou co Ti dovezli takové množství a každému řekne, že je odstrikáno..... proč nejdeš na polici když jsem Tě okradl......protože by sis sám naběhl.....měli by o Tebe větší zájem když takové množství vložíš na Slovensko....kašli na mě, já udělám totéž
Koupím Palgotal, doretu, tramal...... Praha a okolí + severní Čechy..... stejskalek.p@seznam.cz
Koupím tramal kapky nebo tramabene větší množství. Díky za nabídky
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.