Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
A koukám, že kdybych si jí prověřil, že už jí tu někdo hlásil. Ani se nenamáhala změnit svůj email lida.kotikova@seznam.cz.
Takhle to dopadá když je vám blbě (chřipka) a zapomenete na své obvyklé prověřovací metody.
Koupím tramal kapky 100ml za 500kc /ks
Koupím více!!!
Prosím, koupím kapky nebo tablety. Urgent. osobně Praha.
Koupím tramal, tralgit.
Nabidnete.
Pouze osobní předání.
Tramalll@email.cz
Čau chlapi, sháním nějaký tramal, Ostrava. Důl Jindřich Přívoz.
peterrajcny@post.cz
Koupím hypnogen a tramal kapky za rozumný peníz
koupim dneska buď 2 bedny stovek nebo bednu 200mg. Reaguju jen na email losptakos91@seznam.cz pište jen lidi kteří jsou schopní se dneska sejít nejlip kolem 14:00 A hlavně z Ostravy 😀
Koupím urgent kapky tralgit, zítra Praha někde na metru. Maximálně, dva tisíce za kus.
Můžou být i tablety.Dekuji
Dobrý večer koupím tramal ale jen Plzeň nemám se teď jak dostat do prahy,klidně jen pár tablet diky
Poptávám tramal kapky. Najde se někdo seriózní???
Mate stale k dispozici? Potrebovala bych osobni predani v Opavě :
Dobry den, rad bych koupil tramal (nezalezi na forme), nabizim poctive a rychle jednani.
Diky moc.
P.
Dobrý večer,koupím cokoliv co obsahuje tramadol.
Jsem z Prahy ,tak prosím o osobní setkání.Jsem schopnej koupit i větší množství.
Kontaktujte mne na e-mail Sparta4911@seznam.cz
Vezmu klidně i nějaké menší množství benzáků.
Zdar a sílu
..zbyly mi kapky Tramal i tramabene..
..Praha i osobně k večeru (..pracuju)
..seriozně, diskrétně..
Pozdravujem, hladam seriozny kontakt v SR, kupim Tml, Tmbene, osobne a max do 40eur za kus, tiez napr tabl. Stiln, Neur, Pallex, Pallad, kontaktovat prosim na mail.
serioznost@atlas.sk
Dobrý den,
koupím tramal 200 mg,tralgit 200 mg,tramabene 200 mg,mabron 200mg,hlavně né kapky.
Po špatných zkušenostech pouze osobní předání,jsem pojízdný tak že není problém kamkoli doject.Nabídky s cenami a množstvím pište na e-mail lukaschvalis@seznam.cz
Díky moc za případné nabídky.
Dobrý den, jsem z Olomouce, můžu se zeptat na možnost osobního odběru. Sháním Tramadol nebo Doretu už dlouho, zatím už mě 3x napálili. To se opravdu tady v Čechách nedá domluvit na slušnému nákupu? Jsem normální ženská, co má bolesti. Můžu i přijet do Prahy.
čus nemáte někdo bednu stovek? Když vše bude ok pak bych bral každý týden za 1000. Reaguju jen na emal
losptakos91@seznam.cz
čus nemáte někdo bednu stovek? Když vše bude ok pak bych bral každý týden za 1000.
Sháním Foxis nebo Tramal.
luci.jiraskova@centrum.cz
Koupím jakýkoli opiaty...... stejskalek.p@seznam.cz
Zdravím, pokud ještě máte, měla bych zájem. Díky za zprávu předem
Ahoj.nabidne nekdo 2oo tbl nebo kapky v Praze osobně?Žádný pošty a čorky.. a cenově taky s rozumem pokud mozno. Díky dejte vědět 🤝
Dobrý den, jestli ještě máte, prosím, pište na h.lenicka@seznam.cz
Diky,
Jen seriózně!
Rada Koupím. Prosímte, pište na h.lenicka@seznam.cz
Diky
Koupím jakékoli opiaty. Dekuji
Dobry den,nabidnete prosim zaldiar,mabron ci tramal.Jsem z Ostravy.Dojedu. simoneta.k@seznam.cz
Koupím urgent kapky tralgit, zítra pondělí odpoledne Praha někde na metru
Dobry den,koupim tramal Ostrava. prosim nabidnete.Simoneta.k@seznam.cz
Dobrý den,koupím tramal,mabron a nebo cokoliv se stejnou účinnou látkou,pokud možno tablety 150mg a nebo 200mg.Nabídky posílejte na e-mail Dankucera1985@seznam.cz
Jsem z Prahy takže se nebráním ani osobnímu předání.😀Předem Díky moc za Vaše nabídky,přeji všem hezký večer.😀
Dobrý den koupím mabron nebo tramal tablety i kapky. Děkuji za nabídky.
Koupím cokoli s tramalem........ Praha a severní Čechy
Scháním akutně léky s obsahem tramalu,na bolest.Teplice.Dekuji
Koupím tramal, tralgit, mabron - Ústecký kraj (osobní předání)
koupim tramal pouze tablety osobní předání v Ostravě reaguju jen na email losptakos91@seznam.cz
Ahoja. Potreboval bych osobko v praze. Buď kapky nebo tablety 2oomg . Kdyby byla moznost tak prosim napiš. Domluva a vse no problem
Koupím urgent kapky tralgit, dnes čtvrtek Praha někde na metru
Sháním kapky, nebo tablety tramal, tralgit atd. Díky.
Zapomnela jsem napsat, ze prosim o kapky.
Dobry den, chtela jsem oslovit solidniho prodejce, ktery by mi prodal tramal. Klidne i draz. Preferuji osobni predani v Opave, kdyby neslo v Opave, muze byt dobirka nebo posta, ale penize dam az po rozbaleni balicku. Dekuji za solidni nabidky.Muj e-mail je ajing@seznam.cz
Andrea.
Zdravim shanim cokoli s obsahem Tramalu (mimo kapek), prosim piste rovnou silu, pocet tablet v baleni a cenu + postovne. Pokud Praha lze prevzit osobne, jinak dobirka (bla bla bla bla - kuli robotovi)
Koupím dnes dohledu jsem v Praze cokoliv s tramalem
aHOJ, MÁŠ JEŠTĚ TY VĚCÍ?
jSEM v POHO v praZE
dÍKY ZA OZDPOVEĎ
Koupím heroin nebo fentanyl kingofheroin@seznam.cz
pozdravujem, hladam seriozny kontakt v SR, kupim kvapky Tml, Tmbene, osobne a max do 40eur za kus, dakujem pekne, kontaktovat prosim na mail serioznost@atlas.sk
pozn.
Tramadol podla zakona nepatri medzi omamne a psychotropne latky, je to LIEK od bolesti, podla prilozeneho letáku popisu lieku je vhodný od 1 roka a teda nemoze byt ani reci o nejakej droge a podobne hluposti.
Koupím zolpidem a Neurol. Nabídky na pavel.novak@tutanota.com
fakt schaím :( copper5252@gmail.com
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.