Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Koupim jeste dnes Sanval 100tab. Cena 3000, osobne v Praze.cim driv tim lepe jeste dnes osobne Praha. Piste na 05thomas@seznam.cz. diky
Koupím tablety nebo kapky tramal. Cenu nabídněte. Dekuji
Koupim Tramal, Tralgit, nebo Mambron v tabletach 100mg i 200mg za Vasi cenu. Preferuji pravidelne dodani kazdy mesic postou. Nutne potrebuji, jsem po rakovine a leky mi pomahaji. Novy doktor mi je nechce predepisovat.
Prosim o cestne a ferove jednani. Kdyz bude prvni dodavka v poradku, muzu posilat penize predem na vas ucet.
Email: zedddan@seznam.cz
Koupím hypnogen nebo stilnox a tramal kapky
Dobrý večer prosím moc sháním tramalove kapky velké pište prosím na email děkuju mnohokrát jsem z Olomouce
Koupím 2 - 3 balení tramal 100 mg. Preferuji zaslání na dobírku.
Dobry den všem, shanim MAMBRON 200 anebo TRAMAL 200 použival jsem tyto leky, už 15 let protože dělam těžkou praci na 16 hodinovych směnach, abych měl dobru naladu dobře se vyspal a co je hlavni nechci, aby mě boleli zada.
Puvodni distributor mi bohužel zemřel, proto hledam seriozniho člověka co by mi ho nahradil. Leky odebiram po 2 - 3 měsičnem odberu. Beru za den max 200-300 mg jenom před spanim.
Moje maximalní nabidka:
60 tablet MAMBROM max 1050 kč, anebo
60 tablet TRAMAL max 1050 kč aj s posštovnym na dlouhodoby odběr ...
Děkuji za nabidky na e.mail Skynet-2010@email.cz
Ahoj Lindo mám zájem o tramalove kapky
Dobrý den prosím vás měl bych zájem o tramalove kapky 96 ml nebo tramabene 100ml pokud někdo může nabídnout budu moc rád jsem z Olomouce. Můj email Zzelenacek@seznam.cz děkuju moc
Férové jednání, zadné podvody, cenu tepekturuji, tak předání jedine a Praze.
Ester
Zdravim Vas,
hladam kapky Tramal/Tralgit 96ml od nejakeho seriozneho predajcu v Prahe (osobny odber). Zaujimala by ma cena spominaneho balenia.
Vopred vdaka za info.
Martin
ozvete sa mi,diiky, na ramius27zavináčAzetBodkaSk
Sháním cokoliv s tramalem.Děkuji Pha jen seriózně!
Dobrý den, sháním tramal 100, 150 nebo 200.
Jen osobní předání. Jsem z Brna.
Dobrý den, měl bych zájem
Dobrý den,mam zajem o Tramal,prosim o info ohledně ceny a dodání. Dekuji. Denisa
Mohu podrobnosti do zprávy, na gretaella@seznam.cz
Dobrý den,
Sháním tramal 50mg popřípadě kapky za rozumnou cenu. Platba předem na účet. Osobní předání pouze Pardubický kraj, lepší poštou.
Jen seriózně. Mockrát děkuji.
Bont email je podvodník oklamal ma o 97e
Koupím jakékoliv léky proti bolesti (DHC Continus, Oxycontin nebo cokoliv s účinnou látkou Oxycodone, Palladone, Vendal, Sevredol). Pouze seriozní a férové jednání. Osobní předání v Praze.
Nemam na Vas spojení, vše automaticky mažu a tel jsem si nezapsala.Můžete se ozvat Vy?Jinak vše v pořádku.
Dobry den, mam zajem, preferuji osobni prevzeti v Praze
Dekuji
Kacka a vy se nebojite ze vas vyhmatne kriminalka za dielerstvi?
mam zaujem ramius27@azet.sk
Dobry den,
Kupim kvapky tramal alebo tralgit 96ml, seriozne a diskretne,... Na dobierku prosim pisat na email wickerman93@centrum.sk
kúpim tabletky 200mg alebo kvapky. osobne Praha . píšte mi na mail, prídem kdekoľvek v Prahe
alibabaexpres@gmail.com
Dobrý den.Shanim stálého dodavatele na tramal..tralgit 100 mg.Krabičku koupím za 200 kč jednu.Ovšem pouze na dobírku.Dostanu zboží a zaplatím....Nic dopředu.Čekam na slušné prodávající.
Koupím tramal kapky. Sháním stálého dodavatele
Dobrý den, měl bych zájem o tramal. Kontaktujte mě, prosím, na mail. Děkuji.
S pozdravem
František Dobrota
Dobrý den, měl bych zájem o Tramal. Jaké jsou ceny a doprava? Děkuji.
muzete me kontaktovat na mail? Pouze pokud by slo osobni predani
Koupim tramal kapky, platim hotove, osobni odber Brno idealne hlavni nadrazi nebo na care. nehalem@firemail.cc
setky inzeraty "predam lieky whatsapp +420296183275" JE podvodník, okradol ma o peniaze, tvari sa ze je zo zahranicia, ale myslim si ze nieje, necha si poslat peniaze na ucet do Litvy a ze pridu lieky z Nemecka, pomaly do 24h, pozor, je to podvodnik, inzeraty ma vsade a dlhodobo. nedajte sa oklamat.
Dobrý večer. Koupím Rivotril 2 mg. Lexaurin 3 mg. Děkuji zá nabidky.
koupím Tramal osobně pardubický kraj kuba-200@seznam.cz
Koupím Tralgit 100-150mg kapky 96ml, nebo Tramal Retard 100-150mg, v případě úspěšné dohody zaručuji dlouhodobou spolupráci
Kúpim kvapky tramal osobne na Orave. Najlepšie NO a TS.
mam zajem kupit tramal kapky v brne cena max 1200 kc
john9969@seznam.cz
mam zajem kupit tramal kapky v brne cena max 1200 kc
Peti koupím od tebe velké kapky pokud to půjde řekni cenu děkuju můj email je Zzelenacek@seznam.cz
Můj email bont02@seznam.cz
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.