Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobrý den, koupím ANDROCUR, máte někdo v nabídce?
Děkuji.
Iva
Dobrý den, koupím tablety androcouru pro kocku. Za nabídky moc dekuju e-mail martinaholubova7@seznam.cz
ja zbozi mam take a kupujici jsou neseriozni..
ani neozve.a pokud jo tak neseriozni clovek
Ahoj. Kupim androcur. Som z Sk.
Aká by bola cena, prosím?
Prosim píš na vmajba@gmail.com
Ďakujem.
Koupím Doxybene nebo Doxyhexal 200 mg v tabletách,3 nebo 4 baleni.piste na mail , rrr34@seznam.cz
Koupím Doxybene nebo Doxyhexal 200 mg v tabletách,3 nebo 4 baleni,.
Ráda bych koupila 10 tablet androcuru pro kočičiky. Mám s tím již 18letou zkušenost. Vůbec jim to neubližuje, jak tvrdí veterináři. Kočičky jsou pořát u domu a jsou strašně milé. Kocouři e pořát jen toulají. Děkuji za odpověd´. Osmančíková
Koupim (i pravidelně) Androcur a Estrogen nebo Estrimax, osobní odběr,prosím. Jsem z Prahy. Předem díky za nabídku.
Dobrý den dejte si pozor na tuto osobu butman@post.cz nabídne vám prášky, bude chtít poslat peníze převodem a prášky vám nepošle. Tak ať se zbytečně nenapalíte jako já..
zdravim, rad by som kupil androcur 50/50 alebo 100/50. cenu respektujem...
bookseller1975@yahoo.com
Koupím Androcur pro kočky, za nabídky předem děkuji, cenu respektuji. meil hluchy@centrum.cz
Ahoj, měla bych zájem...Kolik by to stálo? Děkuji. An
Dobry den,
mam zajem o androcur 50. Je nabidka stale aktualni? Cenu neresim..
Mockrat dekuji!
Měla bych zájem o Androcur 50 a Esrimax (Estrofem). Koupím dle nabídnutého množství děkuji.
Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je nabídka ještě aktuální.
S pozdravem
Pavla Vanduchová
Dobrý den mám zájem o Androcur kolik toho máte?
Dobry den, mel bych zajem o jednu krabicku Androcuru. Dekuji Dawid
Dobrý den,
měla bych zájem o lék Utrogestan, je Vaše nabídka stale aktuální?
Mockrát děkuji.
Kristýna Urbánková
Udravim shanim větši množstvi androcur 100- 50 mg vaši cenu respektuji. Děkuji za nanidky. Progres2@post.cz
dobry den, mela bych zajem o davku androcuru na jeden mesic pro dospeleho. jsem z prahy. dekuji za odpoved
Ahoj, mám záujem o Androcur. 50/50 alebo 100/50. Prosím napíšte mi podmienky...Ďakujem
Zuzka
koupím estrofem a androcur, mám zájem o dlouhodobý odběr (v řádu let) měsíčně cca 4 balení Estrofemu 2mg a čtvrtletně 1 balení Androcuru 100mg /50tbl, Vaší cenu respektuji. bližší informace:ivankatrans@tiscali.cz nebo ivankatrans@mail2tor.com (pouze tor)
hella laura kolik mas jeste jmen a kde beres tolik leku?
koupím si od vás estrofem a androcur nabídněte mi cenu děkuji
Pozor !!! Ač je mám zablokovaný, obtěžuje Garber , Garberová..gmai.com !!!! Podvodníci, obtěžujícíující společnost, neexistující !!! Stačí se podívat na Google !!!
Mám zájem o plato androcur. Email janakockub@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den, měla bych zájem o jedno platíčko Androcur 50 .. děkuji
Dobrý den, mám zájem o dvě balení Androcuru. Napište mi prosím počet tablet v balení a cenu. Moc děkuji a spěchá :).
Karolina
koupím Androcur pro kočky, za nabídky předem děkuji, cenu respektuji. meil. zuzana.matejova@seznam.cz
Ahoj, zháňam stabilného a spoľahlivého dodávateľa na Androcur 50/50 alebo 50/100mg. PROSÍM KOREKTNE!
Susan.
Dobry den pokud je jeste androcur naprodej mam velky zajem a pokud to jde tak bych ho kupoval pravidelne. Dekuji
Koupim neurol,osobní předání severni čechy. Kontakt:
Lewwa42@gmail.cz
Dobrý den, měla bych zájem o 2 balení - 100 ks hypnogenu a 2 ks lexaurinu. Pouze Praha, osobní předání.
Koupím Estrofem 2mg, Androcur100, Progesterone Ladee Pharma 100mg(200mg)
pravidelný odběr
Praha , nejlépe osobně,popř.dobírka.
koupím 5-10 tablet Androcuru 50 nebo 100 pro kočky, nabídky prosím na email hamma@seznam.cz
Dobrý den
kolik by to tak stálo co čr ten cyproples
Dobýr den, chtěla bych se zeptat Andocour jestil ještě máte?
Mám záujem o kúpu androcur a estrofem alebo estrogel.
dobírko nové estrof 2mg....a androc..jen vážní zájemce..nej pro ts...350 kr...a and 400...mám pět kr a pět krab
Dobrý den potřebovala bych tak 10 kusů maximálně Za kolik by jste mi jej prodal Díky za odpověd
Sháním andropur pro toulavé kočky. Za kolik by jste prodal 10 tablet?
Koupím za rozumnou cenu Androcur 50mg. 20-30tbl. svacinak@seznam,cz
Dobry den kupim andocur estrimax estrofem....mail mata222666@azet.sk
Koupím androcur a estrogen pište email Díky
Ahoj, zháňam stabilného a spoľahlivého dodávateľa na Androcur 50/50 alebo 50/100mg. PROSÍM KOREKTNE!
Susan.
Dobrý deň kúpim andocur estrimax...dakujem
Koupím Androcur cca 10 tabletek. Rychlé jednání.
Kúpim balenie ANDROCUR,najlepšie 50 mg.
Na cene sa istotne dohodneme
Měla bych zájem o Adrocur je ještě. Děkuji za odpověď
Koupím jedno balení Androcuru, vč. poštovného za 600,-Kč.
Děkuji za odpověď, zda to je ještě možné.
koupim Estrimax 2mg a Androcur 50x50 nabidnete na wnikol8@seznam.cz
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.