Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobry den,mate jeste na prodej Daylette? Dekuji za info Zachardova
Měla bych zájem , pokud ji jeste mate?
Dobrý den, pokud máte zájem, já nabízím také 2 celá platíčka (24+4). Pokud máte zájem, napiště mi na e-mail a domluvíme se.
Hezký den
dobry den, mate jeste? Koupim ihned, ozvete se prosim na email
Dobrý den, máte ještě tu HA Daylette? Zapomněla jsem si dojit pro recept a nevsimla jsem si, že mi už platíčka došla. Než se dostanu ke svému lékaři pro recept,potrebovala bych aspon nějaká platíčka sehnat ať nemusím vynechávat. Děkuji za info. Adéla
Dobrý den, koupím jakoukoli z těchto antikoncepcí Rhonia, Yadine, Jeanine nebo Sylviane.
Ozvěte se prosím na MHromkova@seznam.cz
Dobrý den,
je Vaše nabídka stále ještě aktuální? - Martina Hamáčková.
Děkuji H.
Dobrý den,
je Vaše nabídka stále ještě aktuální?
Děkuji H.
Tabletky Daylette jsou již prodané. Prosím nepište. nada.horackova@seznam.cz
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda máte pořád antikoncepci daylette?
HA už prodána, prosím nepište.
Nová HA Daylette, nová s krabičkou, návodem, novými třemi platíčky, již nevyužiji, PC 800kč, Pro vás i s poštovným za 599 za rychlé jednání. Pište Michaela.girl@seznam.cz
Prodám jedno platíčko dayllet. Kupováno před dvémi měsíci. miska.mk@seznam.cz
Ahoj, prodám 1 platíčko Daylette za 250kč i s poštovným. (EXP: 04/2015) V případě zájmu mě kontaktujte email rehakova.kat@seznam.cz
Ahoj,
Prodam 3 platicka daylette expirace 01/2015 cena 700,- vcetne postovneho. V pripade zajmu piste na mail sutereza@seznam.cz
Ahoj,
prosim dej mi vedet jestli tu Daylette antikoncepci jeste mas, ja bych o ni mela zajem.
Diky,
Nicole
Prodám uplně nové balení antikoncepce Daylette za 600Kč,ze zdravotních duvodů musím vysadit,v případě zájmu mužu i nafotit co bude potřeba,kontakt: kaldora-el@seznam.cz
Prodam 2 platička antikoncepce daylette za 400,- předání v Prostějově nebo zaslaní poštou v případe pište na anet.10@seznam.cz
Ahoj... neprodává někdo daylette v Pardubicích?? Nebo okolí? předem díky.
Koupím nenačatá platíčka antikoncepce Daylette. Předání osobně v Praze nebo poštou (platba samozřejmě včetně poštovného). stalestejna@seznam.cz
Díky Bodie
Dobrý den mam zájem o 2 platicka daylette v předání v ostrave
Prodám dvě plátíčka daylette - ze zdravotních důvodů nemohu užívat. Doklad z lékárny mohu doložit - kupované 3plátíčka před měsícem za 805,- prodávám za 230 za plátíčko + poštovné. Nebo osobní předání v Ostravě nebo Petřvaldě u NJ. katamynarova@seznam.cz
Jana, Hanča,
Dobrý den, máte ještě k dispozici antiko? Děkuji
Nabízím 2 platíčka Daylette za 400Kč, osobní předání v Brně, příp. Zlíně, můžu také zaslat poštou ;) janem@klikni.cz
Zdravím, prodám 2 plátíčka HA Daylette za 400kč, osobní předání Ostrava, Havířov. Případně pošlu poštou. Piště na H.bulavova@seznam.cz
Dobrý den, ráda bych se zeptala, za kolik by jste prodala plátička antikoncepce Daylette ? Měla bych zájem a odkud jste. Kozová
Prodám 2 platíčka Daylette, cena dohodou.
Prodám nenačatá platička dalette
veronika.frodlova@seznam.cz
Stalé k mání: Prodám 1 platíčko (EXP 10/2014 Daylette za 200, pište na kvitecek87@gmail.com, poštou nebo osobní předání Praha ;)
Prodám 1 platíčko (EXP 10/2014 Daylette za 220, pište na kvitecek87@gmail.com, poštou i osobní předání Praha ;)
Prodam 3 platicka Daylette za 450+poštovný.. Verysova@seznam.cz
JIŽ PRODÁNO, bohužel mi tento inzerát nejde odstranit.
js
Prodám 2 platíčka Daylette, v původní krabičče, cena 220Kč/1 platíčko. Předání ideálně v Praze, dle dohody možné i zaslat poštou.
email: jsvatova@centrum.cz.
Dobrý den,
nabízím balení Daylette (3 platíčka), expirace 11/2014. Cena 450 Kč. S přítelem jsme se rozhodli již nebrat ...
V případě zájmu využijte mail: l_Svobodova@volny.cz
LS
Ahoj prodam 2 platicka s tim ze cena za tri byla za. 820 v lekarne ale prodam za 500 duvod nevyhovuje a jsem z Prahy :)
Prodám 4 platíčka DAYLETTE, nenačaté, expirace 9/2014.
Cena 900,-Kč. Pište na e-mail lucye.nueva@gmail.com
pro upřesnění email je kalanthe@seznam.cz
Prodám nové originál balení Daylette / 3x 24+4/ expirace 10/2014, zakoupená v lékárně drmax za PC 760,nyní 700 včetně poštovného. HA nemohu užívat kvůli zhoršení otosklerozy. Další dotazy emailem.
Prodám platíčko HA Daylette bez jedné aktivní tabletky (první v pořadí). Musela jsem vybrat za ztracenou a dále už neužívám. Expirace do 10/2014. Cena 160,- včetně pošty. V případě zájmu pište simci@seznam.cz
Neprodáváte někdo antikoncepci daylette? Doktorku mám pryč a nevím kdo jiný by mi napsal recept. Děkuji
Pro případné nabídky mi pište na e-mail kamila.hrncarova@seznam.cz
Dobrý den,
reaguji na Váš inzerát, asi se zpožděním, mám balení na 1/4 roku, nemohu užívat, datum expirace do 6/2014, kupované v lékárně, nové zabalené, cena 700,-vč.poštovného, v případě zájmu mě kontaktujte na tel.606 894 038 nebo mail martinaulrichova@seznam.cz, nebo koukněte na www.mimibazar.cz ID Inzerenta je 307205, s pozdravem Martina Ulrichová
Koupím jaké koliv množství antikoncepce Dayllete. Možný osobní odběr v Praze. (simonaolivova@seznam.cz)
Prodám 2 plata Dayette,expirace do 2014 za 450 kč včetně pošty.
Prodám 2 platíčka Daylette,cena dohodou....tel.777566659,Hradec Králové
Prodám jedno plato Daylette za 250 i s poštovným. Možný osobní odběr v Praze (230 Kč). V případě zájmu pište na yamasaki@seznam.cz.
Mam zajem o Daylette, kterou nabizite.
prodam HA Daylette na 2 měsíce. Cena je 250x2. V ceně je již poštovné.
Paní Lucie, máte ještě balení? Ráda bych je od Vás zakoupila. Děkuji. Mail: vendulka.becvarova@seznam.cz
Dobrý den, naléhavě sháním atb daylette - klidně i víc kusů. za nabídky děkuji
Dobrý den koupím platíčko nebo celé balení antikoncepce Daylette. Děkuji
Zdravím ,koupím od Vás 1 plato Daylette,pro svoupřítelkyni,děkuji
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.