Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
Dobrý den, koupím HA mercilon. Děkuji nabídky pište na emmickaaja@seznam.cz
POZOR NELEGÁLNÍ NABÍDKA! NENAKUPUJTE!
Každý, kdo nakupuje léky pomocí nelegálních nabídek, se vystavuje riziku poškození vlastního zdraví a stává se možnou obětí.
Internetový výdej léků může zajišťovat pouze schválená „kamenná“ lékárna, hledejte na http://www.olecich.cz/modules/apotheke/.
Státní ústav pro kontrolu léčiv
Koupím antikoncepci Mercilon. Dekuji za nabidky na email vankova.gabriela@gmail.com . G.
Koupím mercilon antikoncepci 720362433 lenka-brunetka@seznam.cz
Koupím antikoncepci Mercilon. Pokud máte doma nějaké přebytky, ráda je odkoupím. Má poptávka platí stále, pokud je zde inzerát viditelný. Děkuji za nabídky.
Dobrý večer. Koupim HA Mercilon, prosím nabidnete. Dekuji. ivanapelcer@gmail.com
Koupím Mercilon, na ceně nezáleží. Kontaktujte mě, prosím: 777699163, darina.leb@yandex.ru
Ahojky holky koupim MERCILON ANTIKONCEPCI NA CENNE NEZÁLEŽÍ MOCKRAT DĚKUJI LENČA 720362433
Koupím Mercilon.Zn.:Spěchá,pouze sms 777072108
Dobrý den, je Vaše nabídka ještě aktuální? Pokud no, mám zájem. Děkuji.
KOUPIM HA MERCILON NA CENE NEZALEZI DEKUJI720362433
Koupím Ha mercilon - dekuji za nabídky. jannnaaak@seznam.cz
Koupím mercilon!!!spechá
Info prosím na e-mail pla.nes@seznam.cz
Koupím Ha mercilon - dekuji za nabídky. jannnaaak@seznam.cz
Dobry den, nutne shanim HA Mercilon. Na cene nezalezi. Pokud mate prosim zaslete mi email a domluvime se. Dekuji buckova-radka@seznam.cz
Dobrý den, koupím Mercilon. Kontaktujte mě prosím na email pajarez94@seznam.cz
Děkuji
prosím kontaktujte mě na email ask.dotazy@seznam.cz.
Vzala bych si to komplet celé. Děkuji :)
Koupim ha Mercilon. Prosím, pokud jeste z nabidek neco zbylo, dejte mi vědět. i.pelcerova@seznam.cz Mockrat dekuji
Dobrý deň, rada by som ho kúpila. Kontaktujte ma prosím na mail tamarakusa@gmail.com. Ďakujem
Dobry den,koupim Ha Mercilon,mate nekdo? Dekuji
Koupim Mercilon, prosím nabidnete. Kontaktujte me na e-mail i.pelcerova@seznam.cz. Dekuji
Sháním mercilon, prosím kontaktujte mě na email s.polousek@seznam.cz
Koupím. Ha mercilon na cenné nezalezi 720362433
Koupim ha mercilo na cene nezalezi 720362433 dekuji
Ahoj holky, koupím antikoncepci Mercilon, pokud máte doma nějaké volné platíčka, dejte vědět, ráda je odkoupím. Poptávka platí stále dokud zde bude inzerát.
e-mail: dolphin.jane@seznam.cz
Díky za nabídky
Koupim Mercilon, prosim nabidnete. Dekuji i.pelcerova@seznam.cz
Shanim Mercilon, nevadí i rozdělena platicka. Spěchá!!
Koupim mercilon. Specha. Prosim nabidnete na hope.black@centrum.cz
Dobrý den, prosím nabízíte ještě Mercilon?
Prosím, potřebuji sehnat Mercilon, pokud možno dnes předání v Praze.Děkuji Silva
Je nabídka ještě aktuální? Brala bych osobní předání. Děkuji!
Mám zájem o koupi Mercilonu, zaplatím za dobírku nebo možno předat v Praze. Díky.
Dobrý den,
je nabídka stále aktuální. Předání v Praze mi vyhovuje.
Děkuji za odpověď
Jana Susková
Dobrý den, máte stále k dispozici HA Mercilon?
Dobrý den, koupím Mercilon, na ceně nezáleží. Děkuji za odpověď (kno@seznam.cz).
Dobrý den,
platí ještě Vaše nabídka na prodej Mercilonu? Nebo ho již nemáte?
Děkuji a zdravím L.
Zdravím
koupím jakékoli množství mercilonu.
pište na: lu.homolova@gmail.com
Koupim akutne HA Mercilon. Prosim nabidky posilejte nace- mail radu.bubu@seznam.cz . Dekuji
Dobrý den platí ještě vaše nabída na prodej Mercilonu? Osobní předání v Praze nebo pošta. Děkuji za info
Dobry den , koupím mersilon antikoncepci preferuji osobni predani Praha , Chomutov , Louny , Kladno.prosím nabídněte
cechova.verunka@seznam.cz
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.