Doktoronline.cz - vše o zdraví a pro zdraví.
A když tě to trápí, zajdi si k urologovi. Ale nejspíš to přejde samo. Urolog ale není sexuolog. Hodně lidí se cítí povolaných poradit a všichni jsou strašně chytří.
Můj muž má taky velmi citlivý penis, ale jsem tomu ráda protože mu to dlouho netrvá.
Buď rád. Pořád je to lepší, než kdyby to bylo na sucho. A když tě to trápí, zajdi si k urologovi. Ale nejspíš to přejde samo...
Mám problém s penisem je citlivý a zároven s tím související problém a to, že jsem hrozně rychle vzrušivý a po krátké době mi hrozně rychle vlhne. Dá se s tím něco dělat, hlavně se mi jedná a nadměrné vlhnutí, někdy je to docela dosti trapné. Děkuji
Upozornění: server Doktoronline.cz neodpovídá za obsah příspěvků uživatelů ve volně přístupných rubrikách a obdobných službách tohoto serveru. Server Doktoronline.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvek, který svým obsahem porušuje ustanovení zákona, obsahuje vulgarismy, hanlivá komolení jmen, urážky. Server Doktoronline.cz také neumožňuje obchodní nebo reklamní sdělení zveřejněné bez našeho souhlasu nebo sdělení směřující k neoficiálnímu prodeji léčiv. Takové příspěvky budou bez upozornění vymazány.